0

Hvordan skal rattet stå i en ny bil.

spurt 2021-11-16 12:04:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg kjøpte ny e-Tron for 1,5 år siden, denne har vært inne tre ganger for å prøve å få rattet til å stå rett når bilen går rett fremover. Jeg mener at det bør være mulig på en ny bil i dag. Jeg har testet mange biler og ikke opplevd dette. Det er en bagatell, men en irriterende bagatell. Hva kan jeg forvente fra Audi, de sier de ikke kan få til dette.

Mvh Ørjan

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-17 16:32:22 +0100

Hvis rattet står litt på snei, KAN det bety at du burde tatt en firehjulskontroll. Hvis bakhjul og framhjul ikke følger samme linje vil bilen gå "som ei harabikkje" og du må kompensere med litt utslag på rattet. Utover det merkes lite. Et innledende forsøk kan være å få en venn til å kjøre bak deg og observere. Er lettest på fuktig veg, når bilen lager spor. På rett veg, uten for mye sidefall skal sporene være symmetriske. Sidefall kan forvirre litt. Finner du en strekning hvor du kan kjøre med midtstreken midt under bilen får du best resultat.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger