0

Hva skal man passe seg for?

spurt 2021-11-15 22:46:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Er i ferd med å fullføre løpet på en leasingavtale på en 2019 Volvo V90 T8, avtalen går ut i mars 2022. Er veldig fornøyd med bilen: lite plunder og heft og en drøm å kjøre. Synes også den ser veldig bra ut. Med tre unger og og bikkje i bagasjen går det greit, men kjenner ofte at vi kunne trengt litt mere plass (driver delvis og kjører to biler til hytta…) Har sett på og prøvekjørt XC90 og har vel egentlig falt litt for det volumet bagasje vi kan putte inn der, men skal vi kjøpe denne brukt ser vi oss nødt til å gå litt tilbake på årsmodellene. Har lest noen plasser at man kan være litt forsiktig med -16 og -17 modellene. Stemmer dette? Er det noe mer man skal vite før man hopper opp i en stor tung SUV som denne? (Ja, tenker fortsatt ladbar hybrid) Og en ting til: om denne avgiftøkningen slår til, hvordan slår dette ut på brukte ladbare hybrider som den vi har? Tenker ifht. hvis vi velger å kjøpe V90-en etter endt avtale.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-07-18 02:38:18 +0100

Det høres ut som du har hatt en positiv opplevelse med din nåværende Volvo V90 T8 leasingavtale og vurderer nå å oppgradere til en XC90. Å gå fra en V90 til en XC90 vil definitivt gi deg mer plass, noe som kan være nyttig med tre barn og en hund, spesielt når du reiser til hytta med to biler. En brukt XC90 kan være et godt alternativ, men som med alle brukte biler, er det viktig å være oppmerksom på potensielle bekymringer.

Når det gjelder eldre modeller av XC90, spesielt 2016 (-16) og 2017 (-17), har det vært noen rapporter om pålitelighetsproblemer og tekniske feil. Volvo har imidlertid jobbet med å løse disse problemene, og senere modeller skal ha færre problemer. Det er alltid en god idé å gjøre grundig forskning og få en grundig sjekk av bilen av en pålitelig mekaniker før du kjøper en brukt bil, uansett modellår.

Når det gjelder overgangen til en større og tyngre SUV som XC90, bør du være klar over at kjøreegenskapene vil være annerledes enn en geometry dash mindre bil som V90. En større bil som XC90 vil være mer stødig og ha bedre plass, men den kan også oppleves som mindre smidig og mer krevende å manøvrere i trange bymiljøer.

Angående avgiftsøkningen på ladbare hybrider, vil dette kunne påvirke verdien av brukte ladbare hybrider, inkludert Volvo V90 T8, hvis du vurderer å kjøpe bilen etter endt leasingavtale. Avgiftsendringer kan påvirke bruktbilprisene generelt, og det er vanskelig å forutsi nøyaktig hvordan det vil påvirke en bestemt modell eller årstall. Generelt kan økte avgifter føre til at prisene på brukte ladbare hybrider kan falle noe, men dette avhenger også av tilbud og etterspørsel på bruktmarkedet på det tidspunktet.

Når du vurderer å kjøpe en brukt XC90 eller vurdere å beholde V90-en etter leasingavtalen, er det viktig å vurdere dine behov, kjøreadferd, og budsjett. Ta deg tid til å utforske alternativene dine, gjøre grundig forskning og vurder alle aspekter av bilene før du tar en beslutning. Hvis du er usikker, kan det være lurt å konsultere med en bilrådgiver eller en ekspert som kan hjelpe deg med å veie fordeler og ulemper med de ulike valgene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger