0

tom for reservedeler (EV40352)

spurt 2021-11-09 12:51:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har en el-bil stående hos Autovia i ca 6 mnd, hvor de har reparert en forstilling men mangler tanstangen. Og her er problemet at de sier at det kanskje finnes en i hele verden og det er også en bil til som mangler sammen del. Autovia kan ikke svar på når den kommer og har ikke kommet noe forslag til løsning. Her trenger jeg noe hjelp til å få denne bilen på veien. evt erstatningsbil, Eller om det finnes noen regler -lover om reservedeler som jeg kan bruke som brekk stang for å få løst denne saken

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-09 13:28:46 +0100

Nja, du kan bruke så mye "brekkstang" du bare vil, kjøp gjerne et svært spett på felleskjøpet, det hjelper så alikevel lite når det ikke finnes deler! Sagt på en annen måte: der hvor intet er, der har selv fanden tapt sin rett! Det som slår meg, er at du egentlig har kjøpt en svær sekk med katten inni her! I ditt sted ville jeg sjekket med det være seg forbrukerrådet eller NAF, og fått et råd mhp omgjøring av kjøpet - verken mer eller mindre! Nå er jo ikke 6 mnd allverden, men det bør kunne komme inn under denne greia med hvor mye ulemper man med rimelighet kan forvente at du skal leve med!

Nå er jo ikke Fiats feiende flotte 500 med elektrisk drivlinje den eneste bilen der det er deleproblemer, en unevnelig fabrikant av elbiler der sjefen heter noe som begynner på "M" og slutter på "USK" har hatt massive problemer med såvel tilgang på verkstedstjenester som reservedeler siden tidenes morgen. Her hvor jeg bor, var det en uheldig mann som fikk en relativt ubetydelig skade, men altså av den sorten der bilen ikke er kjørbar. Det varte og det rakk, bilen sto og samlet støv hos forhandleren i tilsammen halvannet år, og en ting skal iallefall denne unevnelige aktøren ha: kunden hadde gratis leiebil gjennom hele denne tiden. Etter halvannet år var han imildertid lei, fortsatt ingen deler i sikte, derve forlangte han kjøpet omgjort. Kanhende det er en aktuell løsning for deg også? Ellers vil jeg tro at dersom det fantes den misnste mulighet for å bygge om og tilpasse andre deler, ville verkstedet gjort det for lengst. Som sagt...sjekk muligheten for å få omgjørt kjøpet...og kjøp aldri mer en sånn bil - selv om den er aldri så fin!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger