0

Hyundai Ionic5

spurt 2021-11-07 11:26:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg har konfigurert en Hyundai Ionic5 AWD med alt utstyr som er i konfiguratoren deres. Jeg kommer da til kr. 531.800,-

Hvordan kan da disse ligge på finn som bruktbiler opp til Kr. 579.000,-

Mvh

Bjarne Nilsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-07 17:57:38 +0100

Vel, prisdannelsen på en hvilken som helst bruktbil bygger på en tese: bilen er verdt det den største idioten vil betale for den! Om vi ser det LITT penere: en bil er verdt det den største entusiasten som bare MÅ HA akkurat den bilen, er villig til å bla opp! Det kan man mene mye om, jeg tenderer til å tenke at det som skjer nå - der det har oppstått en mangel på halvledere og derved redusert produksjonskapasitet med derav følgende lange leveringtider - er en situasjon der man strengt tatt burde holde seg for god til å forsøke å spekulere i dette og skru opp prisen på enkelte bruktbiler.

Det er med stor sannsynlighet det som er den underliggende årsaken til det fenomenet du har observert på finn, legg til at disse knallene nok også spiller på at mange kan ha angst for at det blir moms på elbiler en gang i fremtiden! For meg fremstår altså slik spekulasjon som umusikalsk, det er rett og slett pill råttent, på grensen til å drive svartebørshandel, å spekulere i at lange leveringstider kan få enkelte bilkjøpere til la seg loppe for flere titusenlapper mer enn den aktuelle bruktbilen egentlig er verdt! Faktum er jo at enhver bil egentlig ramler minst 50.000 i verdi i det øyeblikk man får nøkkelen i hånden og kjører ut fra forhandleren med den! Derved snakker vi i verste fall om en overpris på opp mot 100.000 i det tilfellet du nevner!

Min subjektive oppfatning er at vi alle burde være solidariske og boikotte slike spekulanter! Verken mer eller mindre - greit nok at man gjerne vil ha "mest mulig" for bilen sin - men slikt som dette er en uskikk, en ukultur som burde vært forbudt ved lov!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger