0

18 år og trenger hjelp til bilvalg

spurt 2021-11-06 18:55:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Er 18 og sliter med å velge bil. Har hatt en a4 1.8 tfsi i snart et år men denne har ikke holdt mål. Trenger derfor litt hjelp ettersom jeg sliter med å velge bil. Må helst ha 4 hjulstrekk, diesel, manuel, lite problemer og ikke være dyrere en 40 000. Trenger ikke være 4 hjulstrekk men dette hadde vært å foretrekke ettersom det er krevende forhold her jeg bor. Håper dere kan komme med noen gode tips.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-06 21:12:52 +0100

Tja, om en A4 1.8 TFSI ikke holder mål, glem ikke første hovedsetning: om en bil skal ta seg frem og holde seg på veien under krevende vinterforhold, er det en ting som gjelder: de beste nordiske vinterdekka som kan kjøpes for penger! Dvs Nokian Hakkapellitta, eventuelt Conti om du ønsker deg greie allround-dekk. Dette gjelder uansett om du har forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller firehjulstrekk - uten gode dekk er du stuck uansett.

Men greit nok - finn sitt søk er din beste venn: https://www.finn.no/car/used/search.h...fuel=0%2F2&page=3&pricefrom=35000&priceto=40000&sort=PUBLISHEDDESC&wheel_drive=2

Med såvidt lavt budsjett er det en ting som gjelder: undersøke aktuelle biler så godt som mulig, gjerne ha med en god venn som kan det du ikke kan - og vil du ha ekstra sikkerhet på at du ikke kjøper sekken med katt inni - ja da spanderer du en liten NAF-test - FØR du undertegner kjøpekontrakten - 1500 spenn for medlemmer. Når jeg titter mellom søket over, ville jeg personlig gått for enten Passat - f.ex DENNE https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Eventuelt en varebil - som Caddy eller den ene Citroen'en med firehjulstrekk som popper opp. Men be advised - Skoda Octavia er kanhende det aller beste valget her! Om du velger en bil med 105 hk / 1.9 TDI får du faktisk ganske så mye god bil for pengene! Og er du lei av VAG, ja da er Mitsibushi Outlander et knallgodt alternativ - disse finnes det mange av i markedet! Mhp RAV4 og XTrail vil jeg si "stay away", verken ESP eller firehjulstrekk er spesielt godt på disse, det er rett og slett ikke gode vinterbiler! Har kjørt begge noen år som tjenestebiler mens jeg ennå var i arbe', selv med gode dekk var det semre saker! Eldre Subaru? Overprisa og dårlige greier! Suzuki Viagra? Dieselmotoren har vært noe problematisk, skal du ha Suzuki, tenk Swift og liten benziner. Øylle toø!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-11-06 18:55:35 +0100

Sett: 51 ganger

Sist oppdatert: Nov 06 '21

Antall visninger