0

Har jeg ingen rettigheter?

spurt 2021-11-06 14:52:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,, lurer litt på dette med dugg på min nye elbil som jeg fikk levert nå for ca 3 uker siden og det er en skoda enyaq IV 80 bakhjulstrekk, nå viser det seg at det er mye dugg på innsiden av frontlykter lykter. Har vært i kontakt med Albjerk Auto Drammen om dette og får til svar at dette må jeg bare leve med? som di sier det er vanlig med dugg da det et LED lys, som verkstedet sa til meg vi kan strekke oss så langt at vi kan se på dette fikk time nå 30 november fikk også beskjed at det ikke var noen vits og klage videre med dette? Er det riktig. Er litt fortvilet for sist gang så ble ikke duggen borte for etter ca 7tim. 🙈 Mvh Gøran Linevik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-06 15:14:26 +0100

Tja jeg vil nok si at det kommetr nok ann på mengden dugg og om den er i område der hovedlyktene har sitt lysbilde. Har de sagt at det ikke er garanti og ikke noe å bry seg om så mener jo iallefall verksted at det ikke er en sak. Man kan alltids gå videre med det ved først og fremst å be verksted om å oversende klagen din til Skoda Norge men viil de ikke det så kan du selv ta kontakt og få prøvd saken din. Joda det kan bli nedslag og man må bestemme seg for mye kamp man ønsker å legge i dette et duggen eller kondensen plagsom og til og med forårsaker redusert belysning så ja kjør på og ta det hele veien og om så helt til Skoda fabrikken.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-11-06 14:52:38 +0100

Sett: 163 ganger

Sist oppdatert: Nov 06 '21

Antall visninger