0

Hvem har laget frontlyktene til Silver Spirit?

spurt 2021-10-31 23:35:06 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvem har laget/produsert frontlyktene til Rolls Royce Silver Spirit,for Rolls Royce har mange sære ideer, men egen lykte produksjon driver de vel ikke med. Original prisene koster ikke bare skjorta,men også knappene i den så her gjelder det å finne underleverandøren.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

5 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-01 09:41:22 +0100

Vel, når det gjelder dette med å finne rimelige deler på Biltema eller hos andre leverandører, har du nok valgt feil bil her! Ikke er det spesielt mange eiere av slike biler som har slike bekymringer heller, det er mao en utfordrende hobbybil du har skaffet deg! Noe kynisk sett: siden Great Brittain rules the Waves og er som de er, ville jeg nok sett i retning UK først og fremst! Gjerne i retning av firmaer som har spesialisert seg på refurbishing av klassiske engelske biler, om de ikke har nye lykteinnsatser av sorten "original-i-annen-innpakning", ja så kan det hende de kan gi deg et råd om hvor du kan få "refurbished" eller brukte deler, kanhende du kan få fiksa på de lykteinnsatsene du har også. Og igjen: UK er sannsynligvis tingen her, det er liksom ikke så mange andre steder engelske biler er toppen av lykke!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-01 14:51:49 +0100

Vel ja jo Mr N Wolf drar kortet med Engelske biler her og toppen av lykke og det er jo et men her og det er jo hva vi selv anser som toppen av lykke, jeg kjørte desverre rundt i diverse Forder, Opler og Mitsubishier før jeg ble kar nok til å skaffe en Land Rover og kan bare si at nå har jeg kommet hjem og skaffet i rask rekkefølge 3 stk og joda jeg har ikke hatt et problemfritt bilhold men jeg er ofselig fornøyd likevel og parkerer de slik at jeg kan sitte ute på morgenen å nyte kaffen mi og bare synet av de gir med en indre ro. Land Rovere er ikke for pyser og truseskvettere så er ikke anbefalt at du tar korteste vei til en forhandler for å skaffe en da det ofte blir tragedie men har man tid, utstyr og et salgsapparat borti England så så kan det lett bli en match made in heaven :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-01 20:58:30 +0100

Bare så det er sagt: ikke et vondt ord om erke-engelske kjøretøyer, men det er ikke for alle! Som Kamerat Wizard er inne på, man er gjerne innom flere bilmerker før man ser lyset! Men det er ikke for alle, og når vi snakker Rolls-Royce, ja da skal man være laaaaaaaaaaaaangt over gjennomsnittet entusiast og gjerne ha en litt romslig økonomi. Som sagt: UK fremstår som det forjettede land her - om du ikke finner det du trenger der - så vil du iallefall kunne få gode råd om hvilke åtgjerder du eventuelt kan ta for å finne det du søker - eventuelt hvem som kan fikse opp de lykteinnsatsene du har. Mener jeg så et av disse bilprogrammene der "fikserne" holder til i nettopp UK: de skulle fikse en sjelden Lancia, nye lykteinnsatser var ikke å oppdrive, men en kjekk kar med et firma som hadde spesialisert seg på sånt, plukket reflektorene fra hverandre, fiksa rust, ordna med nytt reflektorbelekgg, fiksa glasset - alt i alt - de ble som nye - til en helt grei pris!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-02 08:46:08 +0100

updated 2021-11-02 15:44:53 +0100

Helt riktig i England kan de mye om bil og det er alltid en kar i et bortgjemt verksted som formelig kan trylle når det gjelder å restaurere bildeler og ofte til langt lavere priser enn ellers i markedet. De kan tilogmed radere bort iboende feil slik at delen som repareres formelig får evig liv. Eneste aber er jo at delene må sendes over til England og blir jo litt bryderi men man venner seg. Jeg har sendt mange moduler til rep i England og arbeidet er som regel helt klanderfritt. Sist fikk jeg slipt en nøkkel til RRSporten bare ved å maile et bilde så kom nøkkelen etter et par dager og passet helt perfekt. Det kostet ikke stort heller kanskje en 10 del av hva LR i Norge ville krevd.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-02 15:52:09 +0100

Foresten det ikke Mr N Wolf husker fra sine motorsykkeldager etr at i Norge så hilser Land Rover eiere på hverandre uansett hvis man har samme bil og ja uforbeholdent uansett om man kjenner hverandre eller ikke, i mine tanker var det slik at Harley Davidsen eier gjorde dette men altså også LR eiere :-) så var nå det sagt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-10-31 23:35:06 +0100

Sett: 81 ganger

Sist oppdatert: Nov 02 '21

Antall visninger