0

Vaske bil best mulig resultat

spurt 2021-10-24 11:38:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.ang vask a bil sommer/vinter vordan vaske for å oppnå best mulig resultat???evt vilken produkter vil du anbefale???mvh Espen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-24 13:05:21 +0100

Hvis du ikke skal på utstilling....har Biltema et helt greit utvalg i såvel mikrofibersvamper, shampoo, voks....i det hele tatt...alt hva hjertet kan begjære - til HELT andre priser enn de som forsøker å innbille forbrukerne at de selger "premium" produkter! Uten å si noe negativt, selvfølgelig kan det være bra greier innimellom, men at det er verdt premium-premium-premium pris? Nada - ikke for oss vanlige dødelige som har som mål å ta vare på bilen vår!

Mao kommer du langt med et par bøtter (gjerne med en sånn derre grovsil i bunnen) og mikrofibersvamp, gjerne med et par kluter og en avstryker i tillegg. Poenget med TO bøtter er som du sikkert vet, å ha den ene "ren" med såpe, den andre bruker til å skylle svampen med innimellom. Om du har mye insekter på bilen, evnt asfaltrester eller salt etter vinteren, ja da trenger du insektsfjerner pluss en insektsvamp i tillegg, og noe som fjerner tjære. Gjerne også glassrens og "godstoff" som du polerer ruta med - kjært barn har mange navn - men vi snakker om et stoff som gjør ruta så glatt av vannet perler seg og formelig spretter av ruta. Kjekt å ha, på samme måte som voks på lakken gjør at at dritten ikke sitter så godt! Når det er sagt: jeg vokser bilene våre vår og høst, det er nok - resten av tiden går det i voks-shampoo - der er Biltema sin faktisk ganske god!

I det hele tatt: Biltema har etterhvert fått et bredt spekter av velfungerende produkter - den skal de ha. Ikke helt billig lenger, men man får i store trekk mye for pengene- Og vil du ha noe LITT finere - tenk i retning av BilExtra. Om det er bedre? Av og til - men som autorisert gjerrigknark og medlem av Ole Brumm Klubben sier jeg ja takk, begge deler, og kjøper litt her, litt der - et greit kompromiss mellom pris og "godfølelsen når du jobber med det, er en god rettesnor her!

Håndvask er altså tingen, det ligger i sakens natur at man bør ha litt mer enn EN svamp....jeg bruker forøvrig lett en engangsvamp eller tre til første runde om bilen er ekstra skitten. Igjen, det dreier seg om å ikke ha en svamp som er full av finkornet sand når man vasker! Og undre over undre, selv om bilen min har mørk farge, ikke mye striper etter verken vask eller polering å se på den nei! Apropos: jeg tror ikke på maskinpolering, samme respept som med vaska: påfører voksen, polerer med Biltemas rimelige poleringskluter - sånne hvite på rull eller i pakke. Ikke mye sand igjen på en nyvaska og tørka bil, men spesielt når man poler, bytt klut sånn passe ofte!

Nå er det jo problematisk å vaske ute når det er kuldegrader, derved må du finne en vaskehall i nærheten, eventuelt bite i det sure eplet og gå for en maskinvask eller to i løpet av vinteren. Jeg tenker at børsteløs vask vs børstevask egentlig ikke er noe man trenger ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger