0

Er denne god?

spurt 2021-10-24 11:01:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Er dette en god bil? Har den noen litt lavere modeller?

Hva er det laveste prissjiktet jeg kan søke på og fortsatt ha bilen i noen år uten å forvente store ting som må fikses?

Med vennlig hilsen

Mathis Arenstedt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-24 13:28:14 +0100

Vel, når en bil kommer opp med "o! treff på søket på finn, da indikerer det at det enten er en bil som er solgt i minimale antall i Norge...kanhende nesten ikke i det hele tatt...eller det er en bil som ble solgt for noen år tilbake...der de aller fleste bilene rett og slett har havna hos vår venn hoggern'!

Så er tilfellet her, det innebærer at du skal være over gjennomsnittet entusiast og bare MÅ HA denne bilen! Entusiast, fordi det kan medføre at det er både tidkrevende og over gjennomsnittet vanskelig å få tak i deler til denne bilen. Og slitasjedeler - det trenger du til alle biler - uansett om bilen har et image som "god" eller ræva-ræva. Sånn er det bare. Når jeg også leser at du er ute etter å få svar på den laveste prisen du kan søke på og fremdeles ha et ørlite håp om at bilen kan holde "noen år" uten store eller små reparasjoner - vel - det er faktisk IKKE sånn at Julenissen er med i bildet når det gjelder bilsalg! Du får det du betaler for - og det som betyr noe - uansett om vi snakker om en Rolls Royce - som du faktisk kan få ganske billig - ikke uten grunn - eller en Nissemobil av den sjeldne sorten - det er bilens FAKTIUSKE STAND som betyr noe!!! Og det som VIRKELIG koster penger å reparere - er skjulte feil og mangler, som regel rust, rust og atter rust! Om du ikke er spesielt dyktig selv - kan du alltid få med deg en god venn som kan det du ikke kan.

Men be advised - en LITEN NAF-TEST koster deg 1500 kroner om du er medlem. Den må gjennomføres FØR - FØR - FØR du undertegner kjøpekontrakt. Da kan du velge å gå videre om bilen har graverende feil - eller du kan avtale utbedring av feil og mangler med selger - alternativt få et prisavslag. Men å kjøpe en bil fordi den "ser bra ut"? Det er en sikker oppskrift på å øke sannsynligheten for gråt og tenners gnissel før eller siden!

Når du ikke sier noe om beløpsgrense...vel....BILLIGST MULIG er reinspikka idioti og toskeskap når det gjelder en såvidt ukurrant bil som dette. I korthet dreier det seg om en japansk mini-van, mulig den finnes i andre land i Europa, men neppe i antall av betydning - der heller. Ta inn fra Japan? Toppmålt idioti - dette er IKKE en så "spesiell bil" at det lønner seg å stresse så vanvittig mye! Med japansk import får du også høyreratt...det er noe dritt når du skal kjøre bilen i Norge.

Se heller i retning av en mer fornuftig, kurrant bil: f.ex Skoda Fabia stasjonsvogn evng Skoda Roomster. Om du tenker en "kompakt firehjusltrekker": tenk Skoda Yeti. Skoda, fordi det er en bil som er solgt i betydelige antall, og de jeg nevner, har et praktisk design. Det er det ikke alle som vet å sette pris på, derfor ligger bruktprisen ganske greit an. Men også der: se ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger