0

Løse kanaler

spurt 2021-10-22 09:12:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Min 200CDI fra 2008 er hel og fin, men nå har kanalen under h. bakdør løsnet. Kanalens øverste kant er åpenbart ikke festet til dørstokken - bare presset inntil. Jeg kan se plastklips på undersiden. De er festet til kanalblekkets underside og har en machende klips under denne igjen. Disse har ant. vært festet til hverandre. Nå har de løsnet og kan ikke så lett presses sammen igjen. Særlig fordi det er vanskelig å se hvordan mekanismen virker. Må jeg på verksted med dette?

Med hilsen Bjørn Wrige

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-22 14:01:08 +0100

Neida det må du ikke men clipsene er trolig brekt av i festepunktene så du må demontere kanal beskytter og sette på nye clips og utrolig nok de er faktisk ikke så dyre så det lar seg enkelt og billig å reparere. Verre er det hvis rust har gjort at det ikke et festepunkt for clipsene da sliter man litt mere og må noen ganger ty til andre metoder som dobbelsidig tape eller sikaflex for å lime den på plass igjen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger