0

Dekkskifte?

spurt 2021-10-04 17:41:59 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg skal nå bytte ut di gamle sommerdekkene på min 2014 model egolf. Rekkevidden er sviktende og jeg ønsker å kontre dette med gode dekk med lavrullemotstand og bytte ut mine gamle Astana felger i noe som er lettere (men fremdeles pene å se på.😅)

Men det er ett HAV av valg der ute. Hva velger jeg?

Alle gode tips og råd taes imot med glede.

Hilsen første gangs bileier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-04 18:50:36 +0100

updated 2021-10-04 18:53:33 +0100

Tror nok du angriper problemet med rekkevidden din litt feil her, en elbil er i utgangspunktet utstyrt med lettrullende dekk og lavest mulig vekt på felgene dine.. Du må nok angripe problemet med rekkevidde på en annen måte fks få sjekket batterikapasiteten din eller laderen din og eller om det er andre feil i power train fks dårlig lager i el motor osv. Det eneste du trenger å tenke på er at luft trykket til enhver tid er korrekt i dekkene dine. Kjørestil et jo en annen viktig faktor som påvirker rekkevidden kraftig så se om du har lagt om kjørestilen din i det siste.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-06 11:15:53 +0100

Helt korrekt som Kamerat Wizard anfører, ellers er det en ting som er lurt når du eventuelt må kjøpe nye dekk på en elbil: trippelsjekke hva som står i vognkortet og be om et kvalifisert råd fra forhandler - det er ikke uvanlig at elbiler har ført inn i vognkortet dekk med lav rullemotstand. Det hender også at det er krav om høyere lasteindeks enn man normalt skulle forvente av den og den dekkdimensjonen. Nå er vel E-Golf en av markedets greieste elbiler i så måte, men lurt å sjekke likevel, da slipper man overraskelser ved neste EU-kontroll :-)

Ellers er det normalt sett ikke voldsomme vektforskjeller når vi snakker vanlige felger, og nei, et par kilo fra eller til har ikke spesielt stor betydning for rekkevidden. Om felgene dine ikke er istøkkerkjørt eller på annet vis modne for utskifting, ville jeg heller brukt pengene på gode dekk og sjekket de forholdene Kamerat Wizard lister opp. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger