0

Velge Bil mellom Mercedes Vito - Volkswagen Caravelle.

spurt 2021-09-25 20:38:55 +0100

Jeg har fått et vanskelig valg mellon en Mercedes Vito eller en Volkswagen Caravelle som ny Handicap Bil. Jeg ble for ca. 1.mnd. siden innvilget ett bilbytte med Bilenheten for Innlandet da den Handicapbilen jeg har nå er fra 2005. Jeg har de 2 siste årene vært veldig mye syk og har vært innlagt på Lillehammer Sykehus og har ligget i Respirator og slitt veldig,har derfor ikke fått brukt min Handicap bil ,en Mercedes Vito.Eller så har Nav tatt inn min eldre rullestol og jeg fikk først ny nå i mai 2021.Og det har vært mye tull i NAV,jeg fikk først avslag,menanket og det gikk bra og jeg ble innvilget et ny Volkswagen Caravelle. Jeg kunne tidliger kjøre Vitoen selv, men er nå nektet det av myndighetene og min Fastlege. Jeg og min kone er veldig fornøyd med Mercedes Vitoen ,men det er ikke noe godt argument til bilenheten,det må være noe mere viktig eller forandringer på de to bilene. Jeg har prøvd og argumentere,men uten noe ønske fra Nav.de holder på Volkswagen Caravellen som best for meg. Jeg får nå min femte handicapbilen side i 1980. Dette er vanskelig for meg/oss og vil høre hva du synes Benny. Må jeg bare godta en Volkswagen isteden for en Vito. Vi er ikke enige og ønsker ett hint eller innlegg fra deg Benny.Det har vært ett veldig langt og vanskelig bilsøknad og mye tull fra NAV, men har vi noe argument og komme med. VALG ELLON EN MERCEDES VITO eller EN VOLKSWAGEN CARAVELLE. DET GÅR VELDIG MANGE CARAVELLER, men vårt ønske er Vito. Det må argumeres veldig godt fra oss, ikke bare at vi liker Vitoen bedere.Hva synes du er det beste valget Benny. Vi har bare snaut 14.dager på og bestemme oss. Mitt navn er JOSTEIN HELGE JØNDAL, ADR. LINDALSVEGEN 13, 2634 FÅVANG. Mob.Tele.99329083.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-26 13:33:42 +0100

updated 2021-09-26 13:34:21 +0100

Mercedes Vito av de første Spansk bygde modellene var riktig så dårlige biler og Mercedes valgte etterhvert med en noe falmet stjerne å døpe de om til V klasse. Joda flere av disse ble bygget om til handicap biler med blanr annet rullestol heiser osv. Uansett så er jeg ikke helt sikker på hvorfor en ny Caravelle tilpasset dine behov skulle være et dårlig valg. Firmaene som tilpasser slike biler må ha en viss grad av kunnskap, utstyr og deler som passer og kan nok ikke lettvinnt la kundene bestemme bilmerke og modell da det trolig ville krevd arbeids krevende tilpassninger og kanskje bli uhorvelig dyrt for Nav. Jeg greier ikke helt å sile ut de store forskjellene her mellom de to modellene men forstår jo at det opptar deg da du har skrevet flere inlegg om samme temaet. Uansett jeg ønsker deg lykke til i kampen din mot Nav og håper det fører frem.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-27 10:40:04 +0100

Siden Kamerat Wizard bringer et absolutt relevant tema på bane her: det er overveiende sannsynlig at NAV har gjort økonomiske vurderinger her, det er på ingen måte enkelt å bygge om en bil til brukere med de behovene vi snakker om her. Ting som ikke er enkelt har en lei tendens til å koste penger, og siden vi snakker om spesielt tilpassede deler, vil det være uholdbart å la brukerne stå helt og holdent fritt. Åpningen er som jeg har nevnt i svaret på det andre innlegget ditt her, om du kan påvise at Caravelle vil være mindre hensiktsmessig for deg - underforstått en person med dine funksjonshemninger. Og siden NAV er NAV, nytter det ikke med subjektive ytringer, man må kunne slå i bordet med konkrete argumenter. Derav anbefalingen om å se på BEGGE bilene, om man står der uten å ha konkre argumenter å komme med - ja da har man en tapt sak allerede i utgangspnktet. Man kan mene mye om NAV, men i saker som dette skal man definitivt ikke snakke med store bokstaver! Der som i mange andre sammenhenger kommer man lengst med en passe blanding av saklig argumentajon og positiv dialog. Fører ikke det frem, ja da har man et problem, for som du helt sikkert vet: i NAV-systemet er det ikke uten videre enkelt å klage. Ting tar tid, og det vil ofte være sånn at man sitter med skjegget i postkassa likevel! Mao bør du bestrebe deg på å gjøre en best mulig jobb på den korte tiden du etter eget utsagn har på deg her, tenk positivt, tenk at det faktisk finnes gode mennesker i NAV også - er du heldig, er din saksbehandler en av dem!

Og skulle det gå ræva-ræva, gjør det veste ut av det, Caravelle er definitivt ingen dårlig bil. Som jeg også anførte, jeg har vanskelig for å se at den er noe dårligere enn en bil med stjerne i grillen. Jeg er noe usikker på hvor nåværende Vito blir produsert, men min subjektive oppfatning er at jeg ikke ville grått meg i søvn om jeg måtte leve med en Caravelle isteden - kan være at du får en positiv overraskelse! Uavhengig av det ene eller andre: nok en gang - lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger