0

Motorfeil indikasjon

spurt 2021-09-18 14:51:56 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en Suzuki Grand - Vitara 2,5 l V6 som har gått problemfritt i 7år, men nå har motorfeil indikasjonslampa begynt å lyse igjen , Bilen har vært på verksted flere ganger i det siste der det ble skiftet coiler , alle 6 er nå skiftet. Det må også nevnes en siste gang der startsperre ble skiftet uten at jeg tror dette har noen sammenheng . Nå vurderer jeg bilopphugger neste gang , men trenger et råd fra deg , for motorfeil lampa lyser igjen den.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-18 16:46:44 +0100

updated 2021-09-19 08:01:12 +0100

At motorlampe lyser gir deg nok bare en mulighet her og det er å få lest av feilkoder. Koster ca 500 kr på et verksted der de tar ut sitt instrument og gir deg feilkoder. Ofte er det slik at noen koder må slettes for å forsvinne eller såkalt freeze frames koder som da gjerne har med viktige koder å gjøre som utslipp til miljø eller noe med airbag systemet å gjøre fordi da forsvinner ikke feilkoder av seg selv og må fysisk slettes. Mye avhenger av hvordan Suzuki har vurdert alvollighetsgraden av feilkoden her. Kanskje det bare er en pluggledning som ikke et trykket godt nok på plass eller defekt plugg så er absolutt verdt en avlesning før du kjører den til de evige jaktmarker for permanent hvile. Du må nesten se på hvor gammel bilen er og om det er verdt bryet og når du sier at du har kjørt problemfritt i 7 år så tror jeg bilen er masse mye eldre enn dette da jeg ikke tror Suzuki hadde 6 sylindrete bensin motorer i 2015 og ihertfall ikke for det Norske markedet men hva vet jeg.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger