0

Garanti slitedeler

spurt 2021-09-04 10:11:21 +0100

Hei , Har kjøpt en bmw x5 2009 mod hos en forhandler. Etter 3 uker begynnte bilen å fjuske når vi startet den .Satt den i drive å da stoppet den .Bilen ble sendt med bilberging til et verksted og det ble tatt diagnose som viste at alle glødepluggene ,2 dyser og gløderelee er gåen.

Selger pressiserer at noe av dette er slitedeler som de ikke vil dekke;men vil ikke svare på hva som er slitedeler her . Så spørsmålet mitt er da hva som er slitedeler av dette ?

Bilen er knapt brukt hos oss disse 3 ukene i vårt eie,så ser ikke helt hva vi kunne slitt ned av disse feilene på denne korte tiden .

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-04 12:51:19 +0100

updated 2021-09-04 12:53:51 +0100

På en Bmw er faktisk alle de delen du nevner slite deler men ikke i klasse med bremseklosser, skiver osv. Glødeplugger har ca 200 000 km da må nok de byttes og trolig rele også. Dyser kan nok være litt hipp som happ her og dreier seg mest om hvor man fyller diesel ol da forurenset diesel sliter mye mere på dysene enn helt ren diesel og det sier jo nesten seg selv her. Noen må bytte dyser etter 100 000 km og for andre så varer det hele bilen liv og da kanskje 4-500 000 km. Etter 3 ukers eie og at du allerede har såpass mange problemer så kan jeg ihvertfall si at det blir dyrt hvis du selv må fikse dette. Har du kjøpt en bil så har du trolig også en salgskontrakt om hva selger dekker og eventuell deling av utgifter. Sett deg ned og undersøk kontrakten pust med magen og vri ut av selger hva som er slitedel da de trolig ville kalt alt for slitedel bare de slapp å ta regningen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-04 16:00:09 +0100

Her tenker jeg uvegerllig at det er overveiende sannsynlig at selger har vært helt klar over disse problemstillingene...det er ikke sånn at glødeplugger etc etc er slitedeler som aber pløtzlich går i støkkker så snart man kjører ut porten hos forhandler. Ikke pokker om jeg ville godtatt flosklen "slitasjedeler" sånn uten videre her, og nei, det er faktisk ikke sånn at en forhandler kan ta et generelt forbehold og unnta alt som han velger å definere som "slitasjedeler" som unntatt fra reklamasjonsretten hhv garanti! Ta en liten titt på forbrukerrådets nettsider....der finner du det du trenger å vite om klage / reklamsjon ved bilkjøp....og ta det derfra....fortrinnsvis gjennom hyggelig dialog med selger! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger