0

Kommer Norge til å få Acura/Honda Integra i 2022?

spurt 2021-09-04 03:59:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Sitter å ser litt på amerikanske nettsteder og har sett at Acura har lansert at de skal komme ut med ny Integra i 2022. De har vært sparsomme med informasjon om denne så langt, så det blir spennende å se hvordan den kommer til å se ut, og hva slags drivstoff den kommer til å gå på.

Det kom ikke veldig mange Integra til Norge i 1998, kun 4 stk som skulle brukes til racing har jeg hørt. De kom da som Honda og ikke Acura. Så spørsmålet blir jo om du tror historien igjentar seg, eller om Honda vil lansere Honda Integra i 2022 i Norge?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-04 15:56:10 +0200

Tja, med svært så beskjedne salgstall de siste åra og det faktum at man har mistet flere viktige forhandlere, er det vel snarere et spørsmål om hvorvidt Honda i det hele tatt kommer til å fortsette å ta inn det repertoaret man har i dag. Nå er jo ikke den bilen du ønsker deg av de som kommer til å få Ola og Kari Hvermmannsen til å løpe og kjøpe heller, dertil er den for spesiell på alle vis. Legg til at vi snakker om det vi kan kalle en dyr liten bil - da skal det godt gjøres å få solgt den i et antall som forsvarer kostnadene ved å ta den inn til Norge. Når vi også vet at Honda sliter i motbakke i hele det Europeiske markedet - en markedsandel på 0.8% er ikke noe å rope hurra for - er det overveiende sannsynlig at dennne flotte bilen kommer til å dele skjebne med mange andre flotte biler: den kommer neppe til Norge. Men for all del, det er håp i hengende snøre, du kan ringe Honda Norge og ta en hyggelig prat med dem, kanhende du kan få inn en bil bare til deg :-) Vi skal jo ikke se bort fra at bilen kommer til et av de store markedene i EU, da vil det foreligge en Europeisk godkjenning, og det vil være mulig å ta inn en bil til Norge - det være seg ny eller "liksom-brukt".

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Ja de har ikke veldig imponerende salgstall i Norge, til tross for gode salgstall i andre deler av verden. Så spørsmålet om Honda kommer til å fortsette å ha forhandlere i Norge er kanskje mer passende å stille. Har dessverre ikke helt troen på at den kommer til å være mulig å kjøpe ny i Norge.

Joorni gravatarbildeJoorni ( 2021-09-05 00:33:14 +0200 )rediger
0

besvart 2021-09-04 19:00:53 +0200

Tror nok ikke Acura plutselig kommer til Norge da det er et luksus merke for det Amerikanske markededt, i Norge har vi Honda og som Mr Northern Wolf nevner så kan du muligens skaffe en igjennom dem da det må en Europeisk typegodgjenning til ellers kan du snuble utallige ganger over problemer med å få den godkjent. Har den først vært godkjent i et Eu land så er saken så mye lettere og da kan det gå greit. Drivstoff tja hva vet jeg men det må nok gå mot elektrisitet eller i det minste Hybrid ellers er jeg ikke sikker på at du greier å få en av disse til Norge som du lovlig kan kjøre med Acura er like skjelden som tenner på en høne så regn med litt kamp her.

Hilsen Mr Car Wolf

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Tror ikke den vil komme til Norge under Acura navnet nei, så et annet spørsmål er jo om det kommer en som bærer Honda logoen i det hele tatt. Frykter at det blir en el-SUV, men syns det hadde passet bra med mildhybrid motor og sportslig utseende. Men det får tiden vise...

Joorni gravatarbildeJoorni ( 2021-09-05 00:41:54 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger