0

Peilepinnen hard å trekke ned igjen

spurt 2021-09-02 17:27:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Skulle sjekke oljenivået og trekker ut peilepinnen. Tørker av og skal sette den ned igjen, men da ville ikke den ned igjen. Prøvde å vri den litt forskjellige veier og da gikk den delvis ned men ikke helt. Tok så hele pinnen opp igjen for å prøve på nytt men kun samme sak. Etter å prøve å vri den forskjellige retninger så fikk jeg den nesten helt nedpå. Har ikke vært borte i at den er så vrang. Hva kan dette skyldes?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-02 18:26:43 +0100

Peilepinner er noen ganger litt vanskelige på noen motortyper og det kan lett føles som om de sitter fast eller at det er problem med at de kan settes tilbake på en fornuftig måte. Hvis ikke motor har vært byttet og skadet peilerøret så må du faktisk se om peilepinnen faktisk er til din bil og ikke blitt byttet ut fordi forrige eier glemte å sette inn peilepinnen etter peiling av oljen og så bare fant en han synes passet. Er det slik at merkeverksted har en slik på lager så dra dit og foreta en sammenligning med den du har så finner du nok ut av det skal du se.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger