0

Bobil priser

spurt 2021-08-31 11:18:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg har planer om å kjøpe meg en brukt bybobil. Blant alle tilbudene som finnes, så synes jeg det er vanskelig å vite hva som er en fornuftig pris. Som du vet er det store variasjoner i utstyret som blir levert med bobilene. I tillegg til ekstrautstyr, service historikk, tenker jeg at nybil prisen også burde være med å avgjøre bruktprisen. Finnes det en tilgjengelig oversikt som viser hva bilene kostet da de var ny? Er det andre elementer som kan være med å fastsette om en bruktpris er satt for høyt?

Vennlig hilsen Nanco Hoogstad

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-31 12:37:13 +0200

Enhver bruktbil er verdt det den ivrigste kjøperen er villig til å betale....verken mer eller mindre. I pandemi-tider har dette med bobilferie blitt veeeeeeeeeeeldig mye mer populært enn det noensinne har vært, det gjør noe med prisnivået, og ja, jeg har mer enn en gang tenkt tanken om at enkelte forlanger blodige overpriser for godt brukte bobiler! Og nei, det er ikke verken "utstyr", kjørelengde eller for den sakens skyld, tresorten i innredningen, som er avgjørende her! Nei, det er loven om tilbud og etterpørsel, og i noen grad årstiden du velger å kjøpe på, som virkelig får prisen til å løpe løpsk! Mao bør du følge med over tid, og om du føler at prisen er høyere enn du er komfortabel med, ja da skal du ikke se bort fra at det er snakk om det jeg kaller "blodig overpris".

Men ha litt tålmodighet, bruk litt tid på å lete opp en bil i grei sand, så finner du nok en grei bil til slutt! Og nei - det er ikke helt liketil å finne ut hva biilene kostet som ny heller, det er på mange vis flere variable i bobilmarkedet enn det er ifht ordinære personbiler. En mulighet du kan sjekke, er om det kan være lønnsomt å bruktimportere en nesten-ny bobil. En annen mulighet: sett deg ned og tenk gjennom hvor mye du har anledning til å bruke en bobil - kanhende det er smartere for deg å leie enn å eie. En bobil til en million vil raskt koste deg mer enn det koster å bo på hotell i en vanlig fire-ukers ferie....verdt å tenke gjennom. Noe kynisk sett: det er dyr moro, og for mange av oss vil det lett kunne være leik og moro som slutter nokså kjapt: stikkord: det blir litt som å kjøre rundt med et svært snilehus på ryggen! I min verden er ikke det "ferie"! Men så har jeg da også kjørt nyttekjøretøyer en del av yrkeskarriereren - det er IKKE så gøy som det kan se ut!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-04 11:13:16 +0200

halloen. Ikke meningen å prøve å kapre tråden men har et tilsvarende spørsmål rundt bobil priser.

Hvordan pleier man å kjøpe bobil rent økonomisk? Blir bobilen sett på som et sikkert nok objekt av banken så man kan få et lån med sikkerhet, eller blir det lån uten sikkerhet som gjelder her?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-02 19:02:41 +0200

updated 2022-08-02 19:03:35 +0200

Hei marit, du burde kontakte banken din rundt finansiering, flere banker kan hjelpe deg her. Eller så blir det typisk "forbrukslån" eller mulig kredittkort kan være til hjelp også PS: dette gjelder tråen over meg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger