0

Skoda merkeverksted

spurt 2021-08-28 11:44:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Er det sånn at å reparere en Skoda Octavia hos en Skoda merkeforhandler er billigere enn å reparere en VW golf hos en Volkswagen forhandler med tanke på at Skoda skal være det «billigere alterniativet»? Også lurer jeg på om det nyeste 4X4 i Skoda og 4Motion i VW er det samme systemet og like bra i Skoda som i VW?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-28 12:35:20 +0100

Det kan skille skille noen kroner men men som oftest er det timearbeid beregnet for en reprasjon som er veiledende her og du kan sikkert oppleve et par hundrelapper i forskjell men stort sett ubetydelig. Ja Firehjulsdriften er som regel Haldex 5 i nyere Skoda og VW men kan nok ha nyanser i programmeringen av ecu styringen men delene er nok like her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-28 16:06:14 +0100

Som Kamerta Wizard sier, forskjellen er ikke spesielt store. Men be advises, der Audi pakker sine deler sirlig en og en, med nusselig innpakningspapir med feiende flotte ringer og ordet orginaldelerp på språket til herrefolket, ta f.ex bremseskiver...Audis skiver er pakket inn en og en. Hos VW kommer de to og to.........og hos Skoda kommer det en drøss i en kasse eller en eske :-) Gjett hvilke deler som er dyrest! Det er nesten som et skole-eksempel fra læreboka i pris-setting dette her, når man skal prise en vare, ja da er det det man tror kundegruppen er villig til å betale, som gjelder! Og ja, de fleste som skur litt sjæl er oppmerksomme på dette, og på vårt alles kjære internett finnes det søkbare delekataloger der man kan finne ut hvilke Skoda-deler som passer på Audien....og omvendt for de som måtte ønske det - f.ex hvis man ikke får tak i Skoda-delen! Og bare så det er sagt: om man handler deler i utenlandske nett-sjapper, er prisforskjellen vesenlig mindre, det er nesten så man kan mistenke at årsaken til prisforskjellene har et navn som begynner på "M" og slutter på "...øller"! Om da ikke våre venner hos VAG i Tyskland tenker som så, at Ola Dunk, han har olje og stinn lommepung! Aldri godt å vite, men Skoda er absolutt et fornuftig kjøp på alle vis!

Min subjektive oppfatning er at Audis verksteder har mest av nesa-til-værs faktoren, det er nesten så man føler at man må betale inngangspenger for å komme inn i butikken! Hos VW er det litt mer folkelig, men aller mest folkelig er det hos Skoda, både prismessig og i forhold til måten man blir tatt i mot på. Herværende Skoda-sjapp fortjener terningkast 6 på alle punkter, godt arbe' gjør de også! Men det er fortsatt sånn at du kan dele regninga på to - sånn circa - om du benytter et uavengig, AUTORISERT - aldri bruke annet enn autorisert - verksted. En del av forklaringen er at merkeverkstedene, ikke bare VAG, har en lei tendens til å prise olja (og et par ting til) som om den skulle være tilsatt flytende gull! Vi snakker om både 2 og 3 gangeren på literprisen for samme type olje, så moro er det liksom ikke å benytte merkeverskstedet! Legg til at både Skoda og VW er greie biler, i prinsippet samme bil med litt annerledes design - Skoda er gjennomgående penere synes nå jeg - og samme teknikk under skallet. Når det gjelder kvaliteten, har VW selv hevdet at Skoda er et pr hakk bedre enn VW, det har mye med arbeidstyrken å gjøre, ansatte hos Skoda har vesentlig høyere lønn og bedre HMS enn de aller fleste andre arbeidsfolk i Tsjekkia. Jeg var innom en av fabrikkene for noen år tilbake, der sto det "VW" overalt, i tillegg var det like rent og sleika i både lokalene generelt og gulvet spesielt som i min egen garasje (Jeg er litt pedantisk sånn).

The Bottom Line er at den eneste grunnen ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger