0

Nettmøte med Benny i dag men ikke et eneste svar?

spurt 2021-08-23 16:59:19 +0100

updated 2021-08-23 17:51:59 +0100

Har man et nettsted så er det vel på sin plass å svare på et par spørsmål når man reklamerer med at man har nettmøte.? Benny er jo vårt Orakel i Delfi så man må jo følge litt opp eller legge ned forumet, mulig det er brysomt for Broom redaksjonen men da får de ta nødvendige grep her og tilogmed formidle til forumet at de heller satser på sin Broompodd enn på forumet. Greit nok at de ønsker det men da får de jammen meg kunne skrive det i et par linjer på forumet at nei vi satser på Broompodd og legger ned forum og er greit nok det verden går jo tross alt videre. Uansett hva de velger og at interessen fra Broom sin redaksjon er svært laber så ser ihvertfall jeg at leste tråder snart har øket med flere hundre prosent bare det siste året eller to så tyder det jo på at a dead cat bounces hm. Kanskje det er brysomt at andre svarer på forumet her og ikke bare Benny og således føler han og redaksjonen med Knut Skogstad på topp(har denne mannen noensinne lest en tråd her?) at forumet har gått ut på dato men uansett navnet på et forum så kan det jo leve fritt videre men som sagt ovenfor så hvis Benny inviterer til nettmøte så krever det jo en viss grad av engasjement her, er det slett arbeid eller faktisk at hverken Benny eller redaksjonen klarer å følge opp her. 😳

Hilsen Mr Car Wizard

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

7 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-23 20:42:27 +0100

Støtta og trampeklapp! Tro når Benny skal spandere kake på deg og meg...gjerne med en vørterøll til! Vi har jaggu gjort oss fortjent til det!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-24 16:42:59 +0100

He he nei Mr N Wolf den vørterølen sparer jeg til deg og tar heller en tur øst for Sinsen krysset og kikker på godsakene der borte som Vodka eller vann som de sier der borte. Den kaken må du nok se langt etter og vedder på at du ikke engang har fått tilsendt en Broom kopp i valgfri farge etter et par tusen svar her på forumet 😳 så mye for den jobben. Jeg synes ihvertfall at du er en fargerik person med masse gode inspill om enn om jeg alltid ikke er enig men går nok mest på elbil, vi må huske på at elbil har funnets omtrent like lenge som fosil biler og er absolutt ikke nytt og skremmende og som vår venn Helmar nevner så er det jo rimeligere energi kostnad for en elbil sammenlignet med en bensin bil så vi må nok etterhvert ta den tunge vegen og annerkjende elbiler og at det foreløpig er veien å gå. Kommer logistikken på plass og det er nok fornybar energi der ute så kjør på jeg går ikke baklengs inn i fremtiden.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-24 19:34:07 +0100

Greit nok, broder var med østover for noen år tilbake for å oppleve den gode følelsen det alltid gir å ha russisk jord under skosålene! I den anledning var han ivrig kunde på det vi kan kalle den lokale Rimi-sjappa, og som i f.ex Frankrike, har man et utvalg som ville fått en norsk kolonial-forhandler, enn si vinmonpolet, til å rødme av forlegenhet! Broder testa alle sortene Vodka, greit nok, i tillegg alle sortene med øll. Den siste dagen knerta han en "partybox" med øll, du vet, en sånn greie som ser ut som en vanlig øll-boks, med en viktig forskjell: volumet er på rundt 5 liter! Og prisene er ås lave at man kan le hele veien til banken. Når det er sagt: det er høyere andel avholdsmennesker i RF enn her hjemme, derfor er juice-hylla like velassortert, i en vanlig kolonial snakker vi som regel om en 10-20 meters reol med juice av alle sorter. Jeg fyller alltid "smuglerrommet" under bagasjerommet på Golfen med juice, det går lett 40 liter ned sammen med reservehjulet, i tillegg tar jeg gjerne med noen titalls liter til i bagasjerommet. Kan tro tollerne hadde blitt skuffa om de hadde stoppa meg, men det er noe med det: jeg både ser snill ut og er ganske så snill, de gangene det har vært storkontroll - ganske ofte på grensa til Norge - har de vinka meg imellom med et stort smil. Sånt liker vi - og jeg smiler selvfølgelgi tilbake.

ELLERS ER VI VEL STORT SETT ENIGE om mangt og meget. Og nei, jeg er vel ikke så veldig negativ til elbiler, men jeg er negativ til veldig mye rundt elbilene, eksempelvis elbil-lobbyen som står og skriker som måker ved enhver anledning: skal ha, skal ha! Mye vil ha mer og så videre, men ærlig talt, jeg tenker at avgiftsfriheten for elbiler var på overtid for flere år siden. Det blir helt feil at de som kjøper elbil, ikke engang skal betale moms, kall det gjerne en hån mot vanlige skatteytere med midlere og lave inntekter....hvem av oss vanlige dødelige kan flotte oss med en Tesla X....? Og hvorfor i alle dager skal elbiler frese mellom bommene billig eller gratis? Jeg ser ærlig talt ikke en eneste god grunn til det - noen må jo betale regninga unansett! Hvor blir det av solidaritetsprinsippet - som politikerne angivelig setter så høyt i andre sammenhenger?

Jeg tenker også at dette går på bekostning av såvel veibygging som kollektivtrafikken. Det blir rett og slett helt feil når elbiler skal være så billge å bruke at folk setter seg og matpakka i elbilen fremfor å bruke kollektivtilbudet - i f.ex Oslo! Der utgjør også elbiler i kollektivfeltet en aktiv hindring for kollektivtrafikken - det er pinadø så bak mål som det kan få blitt!

Legg til det begredelige faktum at 50 % av verdens elektrisitetsproduksjon fremdeles kommer fra kullkraft. At 5 millioner nordmenn er overpriviligerte hjelper lite i den store sammenhengen: om vi ser litt kynisk på det, innebærer dette at resten ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-24 20:07:41 +0100

updated 2021-08-24 20:08:20 +0100

Mye bra fra Mr N Wolf her men det kommer ikke helt frem at staten må ha sine avgifter ellers så går ikke statsbudsjettet i balanse og det må det jo etterhvert. Det betyr at nei ingen får en såkalt free ride om enn i en overgangs periode så alle fordelene med å ha elbil vil om trolig kort tid forandres og ulikhetene mot en fosil bil vil viskes ut. Dette har vist seg flere ganger opp igjennom tiden og de politiske partiene vingler hele tiden som om de hadde tatt en smak av vannet fra øst om Sinsen krysset men be aware når nok kjøretøy er elektriske og man liksom ikke trenger å skryte av hvor miljøvennlige vi er med gitt antall biler så ramler alt tilbake der det var altså å straffe bilen hardt avgiftsmessig da det i Norge er et nødvendig onde.

Hilsen Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-25 19:29:28 +0100

Ja, godt poeng, og statsbudsjettet går jo forsåvidt i balanse...dels gjennom innstramminger motsvarende inntektstapet på andre budsjettposter...dels gjennom avgiftskjerpelser....og ikke minst, gjennom å smøre maskineriet med biiiiiiiittelitt flere milliarder med oljepenger! Hvordan skulle vi vel fått råd til denne gedigne "sasingen" på elbiler uten oljemilliardene :-)?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-25 20:19:36 +0100

Neida da måtte vel laksen vår betalt for det, men det er jo ikke helt riktig at det er oljemilliarder som betaler snarere et det jo oljefondets avkastning som blir flittig brukt til å subsidiere elbiler og deres avgifts fritak. Spørsmålet er som alltid hvem får regningen til slutt ?

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-26 13:54:46 +0100

Vil man bevare noe så må man vise at man bryr seg fra redaksjonens side, jeg har faktisk ved flere anledninger sett at når Benny har invitert til nettmøre så har det ikke blitt svart på et enesste spørsmål 😳 og hvorfor det ? Redaktør Skogstad må kanskje ta en titt innad og se på hva som foregår i redaksjonen hans og er det noe som ikke er liv laga så legg det ned, mulig det er litt som å rive av et plaster det gjør vondt der og da men så blir det straks bedre etterpå. Det var jo faktisk Broom som selv kom på ideen med forumet men at det har forandret seg får nå så være , ting går som sagt videre i verden og har redaksjonen nå lagt dette bak seg så forall del legg det ned ellers blir det bare en klisje der Redaksjonen satser på sin podd eller hva de måtte finne på og koser seg over sin nye innovasjon, tja kanskje noen liker den?

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger