0

Pris vurdering

spurt 2021-08-22 08:56:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Har en Skoda Octavia fra 2015 som jeg ønsker å selge. Den har nå fått EU godkjennelse, hatt service og oljeskift. Noen få flekker (et par rust - små). Gått 111 911. Jeg er 65 år og kjører den tre ganger i uka til Nannestad (Viken) tur/retur på E6. Kan du gi meg en ide om hva den er verdt hvis jeg selger den privat? På forhånd takk, Marianne Ruud

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

5 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-22 09:28:28 +0100

updated 2021-08-22 09:29:32 +0100

Ta en titt på finn.no. Sammenlign annonserte biler med din bil. Annonser for omtrent gjennomsnittet av de øvrige, og vær forberedt på pruting. Noen kommer til å by halvparten. De kan du takke nei til. De skal selge videre for samme pris som du forlanger. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-22 10:06:12 +0100

Generelt er en bruktbil verdt det den mest entusiastiske kjøperen der ute vil betale! Og som vi vet, de som handler bil, har ofte en ting felles: de vil ha mye og betale minst mulig! Og du som står der og skal selge den feiende flotte bilen din, ja du vil selvfølgelig gjerne ha best en for deg best mulig pris! Den korte versjonen her er at det betyr at bilen må fremstå som attraktiv i markedet, og prisen må være såånn nogenlunde i samsvar med "de andre" der ute, gjerne litt lavere om du ønsker et raskt og relativt problemfritt salg. Og kanskje viktigst av alt: skal du selge uten å få problemer og klaging og syting i etterkant, ja da er det to ting som gjelder: en NAF-test - en 60 punkters test burde i utgangspunktet være nok - og en godt gjennomarbeidet kjøpekontrakt. Det dreier seg om å gardere seg i forhold til skjulte feil og mangler, og sørge for å opplyse om det som en overivrig kjøper av den sorten som elsker å klage og "reklamere", kan sette fingeren på! Du sørger også for at kjøperen har tilgang til servicehefte og verkstedshistorikk - få gjerne en utskrift fra verkstedet - og få inn i kjøpekontrakten at dette er fremlagt for kjøper! Da har du svart på hvitt at du har oppfylt din "opplysningsplikt", og kjøper har skrevet under på dette! Veldig viktig, spesielt for deg som er i godt moden alder og neppe selger biler hver dag (som oss andre...også jeg er i godt moden alder, men til forskjell fra deg, jeg selger ikke bilene mine før de er godt brukt og litt til!)

Når det gjelder "riktig pris", kan man skrive en bok, men generelt er Skoda Octavia en lettsolgt bil med et godt rykte. Med 2015 snakker vi sannsynligvis også om det vi kan kalle den NYE versjonen, den er vesentlig forbedret i forhold til forgjengeren - det er en VELDIG god ting! I korthet: sikrere, mer komfortabel, bedre utstyrt, miljøvennlig, bedre alt! Dette med MOTOR sier du dessverre ingen ting om, men igjen generelt: de SMÅ benzinerne er minst etterspurt, de ligger mao lavest i pris. De små dieselmotorene er noe mer etterspurt, og her kan du skryte av VELDIG lavt drivstoff-forbruk når du skal selge! 2.0 bensin hhv diesel er omtrentl like populært, men 2.0 TDI, det være seg med 150 eller rundt 185 hk er kongen på haugen for mange! Rikelig med krefter, drivstoff-gjerrig, viktig å pushe de tingene som tiltrekker kjøperne og får dem til å velge den bilen DU har for salg her! 2.0 benzin er visstnok "sprek", vel, jeg foretrekker diesel, men noen liker benziner...og 2.0 benziner er jo tingen for de som liker sånt - det kan du selvfølgelig også argumentere med - i det hele tatt: dine salgsargumenter blir til ettersom har du har å selge, og det er også utgangspunktet for prisen!

DETTE MED UTSTYR er bop-bop: det gjør bilen lettere å selge, men noen stor ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-22 14:28:17 +0100

Skoda Octavia 2015 gått 112000 km er ikke nok til å gi prisvurdering. Her er det som Helmar sier bare å ta plass foran pc og ta en titt på finn og se hva tilsvarende din selges for. Det er et veritabelt vepsebol å skulle sette en pris på en bil ut ifra et par linjer på et forum så be aware alle tips du får kan være helt feil og det er ingen tjent med. Viktigst er å sammenligne like for like og hva de faktisk selges for og ikke bare ligger tilsalg for. Helmar har rett legg bilen for ca gjennomsnitt og at den ialefall vises på første siden når man søker ellers går interessen fort nedover da drømmere skjelden får solgt sine biler og man må ta en runde med seg selv hvis man faktisk ønsker å selge. Uansett vær så ærlig du klarer når du lager en annonse så ikke la være å ta bilder av småskader ol da dette lett slår tilbake på deg som selger. Ellers kan du nevne positive ting men ikke overdriv med ting du ikke kan stå for. Tja nei bilsalg er ikke så lett men har man litt tid på å selge så ikke hopp på første bud som Helmar sier som trolig er halv pris men ha litt is i magen og må du kanskje legge ut annonsen 2 ganger så ja da må man jo bare gjøre det. Ikke forvent høyere pris bare fordi det er din bil og at du har likt den så godt, følelser får man skjelden betalt for.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-23 08:00:59 +0100

Takk for raskt svar. Skal se på den.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-23 08:01:00 +0100

Takk for raskt svar. Jeg har Skoda Octavia (OCT 3 STV STYLE TDI 184 4x4DSG) Har ordentlig kontrakt ved Møller Bilpartner AS (Skoda forhandler) Oslo. Var hos Møller Bil for ett år siden til gjennomsyn av motoren. Ingen feil. Var på EU kontroll i for noen uker siden og alt er godkjent. Takk for fyldig informasjon. Skal henvende meg til NAF for sjekk. Marianne T. Ruud

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger