0

Start og lade vansker.Diesel.

spurt 2021-08-17 19:35:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en nissan note 2006 mod.Den starter noen ganger etter 2 til 3 glødinger. Andre ganger starter den ikke etter 5 til 6 glødinger. Starter sier klikk klikk klikk og 0 strøm.Så kan den stå ca 1 time starter etter 3 glødinger.Nytt batteri fra biltema for 2 måneder siden.Målt ladespenning til 14,6 volt på tomgang og 14,8 ved litt gass.Noen gode råd.fikk tips om hull i diesel rør.har vært under bilen og finner ikke noe hull.Kom en stund luft i diesel rør.Dette har gitt seg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-17 21:58:41 +0100

Vanlige feilkilder kan være at starteren er sliten og ikke snurrer fort nok rundt, og det kan være et batteri som rett og slett ikke klarer å levere tilstrekkelig strøm til glødinga....husk at glødepluggene formelig slurper i seg strøm.....første bud når man velger batteri til en dieselbil er å velge et batteri med høy kortslutningstrøm...typisk 7-800 A. Der er meg bekjent IKKE Biltema, om du stiller de som selger batterier der, står de som store spørsmåltegn og sier "hæ" om du sier ordene "diesel", "gløding" og "strømtrekk". Ja, typisk trenger du ikke mer enn 140 A eller deromkring, men det er jo et par ting til som svelger strøm da....bla startmotoren når kommer så langt.

Jeg ville nok tenkt liiiiiiiiiitt i denne retningen, ladespenningen tilsier at den biten er grei. Jeg regner også med at du har sjekka glødepluggene, om du har en defekt glødeplugg kan du oppleve at bilen blir tregstarta, om du har to defekte glødeplugger, ja da nærmer det seg det du beskriver, og er det tre som er kaputt gewesen sein, ja dat er du omtrent der du er. Dette med HULL? Tja, om bilen ikke får diesel nok, blir den ekstremt tungstarta, omtrent som det du beskriver. Luft i dieselrørene fungerer jo sånn du er sikker på at det ikke fortsatt kommer LITT luft inn et sted...?

Endelig er det dette med dieselfilteret: det kan være fis tett, evnt fullt av vann. Legio muligheter, men normalt sett skal du få indikasjoner lenge før det er FIS TETT....! Dysefeil er også en mulighet, og det kan være en kombinasjon av flere feil. Jeg ville begynt med å koble til et ekstra batteri - eventuelt en annen bil som står og tusler - med startkabler - og sett hva som skjedde. Dernest ville jeg sjekka de andre tingene i tur og orden, omtrent rekkefølgen over. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger