0

Volkswagen Tiguan

spurt 2021-08-16 11:58:18 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, tenker på å kjøpe en Tiguan. Det er panoramatak på den og jeg lurer på hvordan sikkerheten er på den kontra de uten?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-16 17:05:11 +0100

Om du spør VW, vil man si at karosseriets integritet ikke påvirkes av panoramataket. Derved vil neste bisetning være at nei, det påvirker ikke sikkerheten negativt. Om vi tenker litt sjæl: blekk er en del mer robust enn dette taket, derved kan man se for seg at man kanhende får en ubehagelig overraskelse om "noe" kommer ramlende fra oven - eller om man tar en snurremegrundt. For min del har jeg styrt unna biler med sånt tak og soltak nettopp av den grunn. Men så er jeg også over gjennomsnittet opptatt av sikkerhet, for ikke å snakke om at jeg tenker at dette er en ekstra mulighet for dilldall som lekkasje og kondensproblematikk. Jeg er også litt skeptisk i forhold til å bli dusjet med glass fra en sånn greie i herdet glass, men jeg vil tro at i vår tid har produsentene tatt grep for å hindre dette - f.ex gjennom bruk av laminert glass eventuelt andre materialtekniske tiltak. Dette får du avklart om du tar en telefon til en merkeforhandler med bilens registreringsnummer foran deg.

Greit nok, forskjellen mhp sikkerhet vil være liten. Noe kynisk sett, du får ikke et piano eller en kampestein i taket hver dag, ei heller snurrer bilen rundt hver dag, i det hele tatt: det skjer veldig, veldig sjelden. Og om noe sånt intreffer: et vanlig tak krøller seg det også. Likeledes er nyere varianter over temaet vesentlig bedre ifht lekkasje og andre problemer enn i tidligere tider. Har du lyst på bilen ellers, og synes det er jolly fine med et glasstak, ja selv om det er en dealbreaker for sånne særinger som meg, så trenger det ikke være det for deg. Ha bare i bakhodet at dersom vi f.ex snakker om et tak som er delt i to, der man kan åpne den ene halvdelen, ja da er det bevegelige deler - dette krever litt omsorg innimellom for å fungere som det skal og ikke gi deg problemer. Ingen stor greie, men man bør ikke glemme det!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger