0

Garanti regler bobil

spurt 2021-08-14 08:31:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg er den lykkelige eier av en Hymer MLI bobil 2017 model som er bygget på Mercedes Sprinter chassi. Det jeg lurer på er hvilke garantier som gjelder for disse bilene med tanke på generelle ting og fukt. Denne bilen har jeg hatt siden den var ny, og det tas fukt og gasstest hvert år. Service på bildelen tas etter beskjed fra bilens system, men med lav km (22 000km) ender vi på annet hvert år. Fukt og gasstester samt sjekk på boligdelen tas hos forhandleren vi kjøpte den ny, og service på bildelen er tatt ved merkeverksted (BOS). Lurer også på evt når det er tid for garantiutløpstest på denne, om det er noe som heter det da?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-14 12:55:08 +0100

Vel, hvilke garantier som gjelder for DIN bil får du lettest kontroll over om du henvender deg til den forhandleren som leverte bilen som ny. Det er i seneste laget å undersøke dette nå, men normalt sett har du 5-års garanti - gitt at bilen er solgt som NY i Norge - og ikke er bruktimportert på noe som helst vis...eksempelvis tatt inn med meget kort kjørelengde som liksom-brukt.

Kontakt forhandleren du, så får du klarhet i hva som må følges opp løpende for at garantien skal gjelde, og når du eventuelt bør ta en garantiutløpstest! Det siste gjør du best hos NAF, da får du en uavhengig aktør inn i bildet, og testen bygger på etablerte, gjennomprøvde prosedyrer. Medlemskap i NAF gir forøvrig en hyggelig pris - og medlemskap uten veihjelp koster lite og gir mange fordeler, herunder tilgang til gode råd når man trenger det. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-04 11:15:54 +0100

halloen. Er inne på tanken å kjøpe bobil - er NAF fortsatt et "must have" for bobileiere, eller har ting endret seg siden '14?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger