0

Bil til min mor?

spurt 2021-08-09 17:16:10 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Min mor er på jakt etter ny bil, og har med dette visse kriterier som må følges. Bilen må ha: -Hengerfeste -Automatgir -Suv -Helst nyere enn 2016 -Stort flatt bagasjerom grunnet hundebur -max 400 000kr. Har du noen anbefalninger til hvilke biler dette kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-09 21:02:01 +0100

Hvofor "SUV"? Det gir høyere pris = mindre bil for pengene. Om man ikke har en eekstremt dårlig skogsvei inn til boligen eller hytta, eller bor et sted der brøytebilen aldri kommer et sted det er tildels mye snø om vinteren, trenger man ikke den ekstra "bakkeklaringen" heller.

Bare et par tanker - f.ex Golf eller Octavia stasjonsvign med firehjulstrekk vil for alle praktiske hensyn, være et greriere alternativ, både i forhold til utstyrslista generelt og ønsket om stort og flatt bagasjerom der man får plass til BÅDE buret til bikkja og bagasje. Det kan jeg litt om, hadde en 20 kilos hund bak i Golfen min noen år, fremdeles plass til pikk og pakk på langtur!

Ellers ville jeg sett i retning Skoda om "SUV" er "må-ha", f.ex DENNE: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Karoq finnes det mange av, det bør kunne gå an å finne en grei bil! Alternativet kan eventuelt værse SKoda Octavia Scout stasjonsvogn: da får mamsen ja takk, begge deler: en bil med alle fordelene som følger med Octiavia, men med mer bakkeklaring og "stilige" SUV-detaljer som disse plastdekslene her og der som en del kunder setter pris på :-) Bare så det er sagt: jeg gjør det ikke, og på tross av alder og noe dårlig "fremkommelighet": dette med at en SUV angivelig skal være enklere å komme ut og inn av, er i stor grad oppskrytt, det er like greit å komme ut og inn av en vanlig stasjonsvogn - som Octavia eller Golf. Stikkord: store fordører, riktig utformet inn og utstigning.

Men smaken er som baken, ta med mutter til butikken og la henne prøvesitte og prøvekjøre demobilene til selgeren skriker på hjælp! Hva gjør vi ikke for mammaene våre - 400.000 er såpass mye penger at hun bør ta seg tid til å prøve flere biler - hun skal tross alt være fornøyd med den nye bilen! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-10 14:52:35 +0100

updated 2021-08-10 15:01:11 +0100

Kjøp en Outlander de har god plass og fåes med diesel eller som ladbar hybrid, de har plass til hundeburet og man får de lett for under de 400 000 kr som er budsjetert. En liten kommentar til Mr N Wolf er at jo det er mye lettere å ta seg inn og ut av en Suv uten at jeg kommer med mye argumenter for og imot, her er det nok mere fysiske lover som tyngdekraft og angrepsvinkler på knær og hofter som regjerer, jeg velger Suv absolutt fordi jeg nettopp synes den er lettvinn å stige inn og ut av men mammaen skal prøve litt forskjellige biler og så velger hun det hun liker best være seg at det er plass, utstyr, praktisk bruk eller nettopp fordi det er lett å komme inn og ut av. Håper uansett mor til tråstarter finner en riktig så flott bil som hun og hunden trives med :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger