0

Fjerning av riper

spurt 2021-08-09 12:30:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, kjempenyttig å lese dine lettfattelige og kunnskapsrike svar på spørsmålene som du får. Her en liten historie fra meg: Jeg lot meg lure av gjentatte reklameinnslag for "Scratch removal cloth" og kjøpte 5 kluter. Levert av Support@helpwithmyorder.com i USA. Ifølge reklamen skal det oppripete området rengjøres og deretter skal kluten strykes over feltet til ripene forsvinner. På min bil ble ripene ikke borte, de var der i like stor grad som før. Derimot oppsto et bless i lakken der jeg hadde brukt kluten. Jeg prøvde på tre forskjellige steder på bilen, men med like dårlig resultat. Disse blessene klarte jeg heller ikke å polere bort. Har andre tilsvarende erfaringer? Mvh Jarle Kraabøl

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-09 14:15:18 +0100

Markedet har alltid vært fult av mirakler på boks eller flaske men det er jo vi kunder som må komme underværet med at vi blir lurt, penger på gaten finnes ikke så vi må ta oss selv i nakken av og til. Er det dype riper på bilen din så er det ikke noen vei utenom nedsliping og lakkering og sier seg nesten selv at et middel på en flaske kanskje kan gi noe farge og gjøre ripen litt lettere å leve med men ripen er ikke dermed sagt reparert og som du sier kanskje det tilogmed ser litt verre ut når du har lagt det på. Smart repair firmaer finnes som kan reparere mindre områder der en omfattende omlakkering ikke er nødvendg men de må kunne det de driver med og gjerne ha gode referanser. Så en gang for alle en klut fikser ikke en ripe men kan i beste fall gjøre den litt mindre synlig men har man først kjøpt det så forall del kan man prøve det.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger