0

E-Golf 1.gen med 97.000km på telleren

spurt 2021-07-31 17:10:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! har funnet meg en brukt elbil jeg så gjerne vil kjøpe, men kjenner jeg er skeptisk til at den nermer seg å ha gått 100.000km, og nygarantien er gått ut, en 2015mod. men prisen er på bare 110.000, så jeg tror det vil bli en ok og billig pendlerbil + at den har akkuratt det utstyret jeg ønsker!

hva tenker du om km stand? hvor lenge kan elbilene gå? eigeren har hatt bilen kun hos møller bil. hva bør jeg tenke på? bilen har nylig fått nye bremser foran og bak + ny høæyvoltledning mellom ladeluke og batteri.

Mvh Joachim Engedal

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-01 17:20:58 +0100

Dette er en tidlig variant over temaet E-Golf, sjekk Bennys artikkel forleden over temaet - der finner du mange gode tips! Ellers er det ikke først og fremst kjørelengde som tar rotta på en god bil, det er antall år på veien....enn si antall ladesykluser og måten bilen blir ladet på om vi tenker på batteripakka. Mener Benny nevner dette også - stikkord: sjekk ladekapasiteten! Ta også med i regnestykket ditt at batterikapasiteten i verste fall ramler til det halve om du bor et sted med kalde vintere, det kan være en skikkelig showstopper for en pendlerbil! Lading langs veien er rådyrt, skal du ha optimal økonomi med elbil - uansett merke - er det en klar fordel at du har et kjøremønster der du i store trekk beveger deg innenfor en radius der du kan basere deg på hjemmelading! Legg til si 15.000 for innstallasjon av FORSKRIFTSMESSIG HJEMMELADER - det er et MUST her!

Ellers bør du dobbeltsjekke dette med garanti - også E-Golf har hatt utvidet garanti på batteripakka. Forøvrig er jo et par viktige ting skiftet på bilen du referer til - da er det bre rsten igjen! Som sagt...Bennys artikkel! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger