0

Er brukt Mitsubishi Outlander Phev (2015) ett godt kjøp nå?

spurt 2021-07-29 07:31:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Vi må oppgradere vår nåværende bil og har kikket litt på en brukt outlander phev 2015 - er dette et godt kjøp nå? Vi har behov for god plass til familien. Kjører hovedsakelig småturer, men har også behov for å komme oss til hytta på fjellet (2 timer unna). Tanken vår er å kjøpe en bil vi kan ha i mange år, og heller kjøpe elbil som bil nr. 2 om noen år. Burde vi vurdere andre alternativer eller kan Outlander phev være et godt bruktbilkjøp nå? Mvh Christoffer

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-29 11:46:10 +0100

Jepp er et godt kjøp men husk det er ikke allverdens rekkevidde på strøm her kanskje bare 3 mil på. en god dag og er strømmen brukt opp så er bilen heller ikke så veldig billig å kjøre med som Motsubishi vil ha det til. Velg gjerne 2,2 dieselen den fåes også som 7 seter hvis du har behov av det. Kona har hatt Outlander i en årekke og har likt de godt og senest den som kom i 2013 men med nevnte diesel motor men kjøp gjerne den ladbare hybriden hvis det går mye på småkjøring men den kommer ikke som 7 seter så blir litt preferanse hva man ønsker her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-29 17:45:43 +0100

Kloke ord fra Kamerat Wizard som vanlig, legg til at som alle andre hybrider, man får best totaløkonomi ved rett og slett å kjøre bilen i vanlig hybridmodus. Spesielt gjelder dette i vinterhalvåret, varmen må jo komme et sted fra....og vi liker å ha det godt og varmt og duggfritt inne i bilen...da må motoren uansett trø til innimellom!

Og ja, glem de fantastitallene som Mittibuski hiver frem for forbruket, for alle praktiske hensyn er dette en smule optimisitsk. I hverdagen får man likevel en helt grei drivstofføkonomi, i den grad dette betyr noe om man ikke kjører mer enn si 20-25.000 i året, drivstoff er liksom ikke den største utgiftsposten på det å eie og drifte en bil! Og som Kamerat Wizard forsåvidt er inne på, 2.2 diesel har et gjennomsnittsforbruk som matcher eller sogar ligger godt under forbruket på hybriden.

Sånn er det bare. Med "gjennomsnittsforbruk" tenker jeg IKKE på en "langtur" på to-tre mil, jeg tenker på året igjennom....det er det som betyr noe i det lange løp. Men diesel er ikke nødvendigvis tingen om dere har si 50 % småkjøring, da er det bop-bop, da ville kanhende til og med jeg valgt den hybride drivlinjen med benzineren! Ellers er det en ting til med 7-seter: det gir noe høyere etterspørsel ved kjøp og salg....ofte litt dyrere å kjøpe....til gjengjeld lettsolgt en gang i fremtiden. Ellers er Mitsubishi greie biler, pålitelige, relativt robuste. Tildels noe stive delepriser, på den annen side sett, kjører man som folk og passer litt på bilen, trenger man ikke mange delene på 2-300.000 kilometer. En god bil ramler faktisk IKKE fra hverandre når man passerer de 100 :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-07-29 07:31:54 +0100

Sett: 406 ganger

Sist oppdatert: Jul 29 '21

Antall visninger