0

Toyota Yaris Hybrid

spurt 2021-07-27 21:33:58 +0200

anonym bruker

Anonym

2017 model. Har gått ca.20.000km Har stått avskiltet nesten et år. Selger vil ha 160.000. Jeg mener 150.000 er nok. Det er en Toyotaforhandler som selger den Lurer også på hva som er svakhetene med denne bilen. Har aldri hatt en bensin/elektrisk hybrid før. Er der noen spesielle svakheter ved 2017 modellen? Jeg er en ryggskadet dame på 73 år.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-28 10:27:46 +0200

Yaris er en nusselig liten bil som passer perfekt for en kvinne i moden alder :-) Den derre greia med ryggen og setene i en japansk bil kan dog være et problem, her bør du prøvekjøre før du kjøper! Og nei, det er ikke spesielle svakheter med nyere Yaris, Toyota har laget denne bilen en stund, og helt sikkert plukket vekk eventuelle svakheter underveis. Når bilen du tenker på er så godt som ny, kan du være rimelig sikker på at den holder like lenge som du klarer å kjøre bil og litt til! Den eneste tingen du skal være litt oppmerksom på, er at også en Toyota kan ruste....kjør bilen direkte til en seriøs understellsbehandler og gi den full behandling! Koster ikke allverden og betyr mye for bilens levetid! Husk også jevnlig etterbehandling, typisk tredjehvert år, eventuelt sjeldnere om du kjører lite på vinterføre og ellers har en god og tørr garasje.

Ellers er det lurt å sørge for at bilen får service til fastsatte intervaller. Forøvrig pleier jeg å si at en NAF-test er lurt om man er bekymret for eventuelle skjulte feil og mangler, men her snakker vi om en bil der du ennå har litt fabrikkgaranti igjen, og en Toyota attpå til, som selges av en Toyota-forhandler. Da hadde jeg ikke vært bekymret i det hele tatt! Hybrid/bensin er helt greit, men igjen, prøvekjøring! Denne bilen har sannsynligvis Toyota noe spesielle automatkasse, den kan man like eller ikke like. Lettkjørt er vel en passende beskrivelse - men litt spesiell - man må venne seg til å kjøre Toyotas hybrider. For deg med ryggproblemer tenker jeg at det å slippe å belaste venstrefoten med clutching er en veldig god ting, muskelen i beina er tross alt en "forlenga" del av ryggen, alt henger sammen.

DET DU FÅR MED PÅ KJØPET med Toyotas hybride drivlinjer er en svært god driftsikkerhet, det er gjennomprøvd teknologi som fungerer i år ut og år inn. Dernest får du lavt drivstoff-forbruk, nesten like lavt som med en dieselmotor!

Mhp prisen er den helt grei om du ser i forhold til andre biler i markedet, når bilen attpå til selges hos en merkeforhandler ville jeg nok prøvd meg på en liten spansk en og pruta litt, men jeg ville ikke pruta til jeg var blå i trynet her, 160.000 for en nesten-ny bil av denne sorten er en grei deal uansett! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-29 12:51:50 +0200

He he skulle nesten tro at jeg og Mr N Wolf jobbet for Toyota men nei slik er det nok ikke men vi vet en ting og det er hvordan de behandler kundene sine og man skal ikke komme i misstro med at Toyota varer evig uten feil for slik er det slett ikke og mange deler er de samme som på andre bilmerker og går istykker eller slites ut men de har funnet the Holygrail om hvordan de takler det overfor kundene sine og faktisk ikke lar kunden plages med masse uromomenter og det er faktisk slik det skal gjøres. Uansett drivlinjen er sikker som et Franz Jaeger pengeskap og holder for bestandig ingen svakheter der men så var det tilbake til det med ryggskade da må man nesten få prøvekjørt litt og se om det passer eller velge en bil som gir mere komfort her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar