0

Tikkelyd samt "hakking" ved veldig lett akselerasjon

spurt 2021-07-26 09:22:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg har kjøpt min første bil som ble en Opel Astra Enjoy 1,7 CDTi Diesel 110HK 2010 modell. Bilen er en drøm å kjøre, med masse ekstra utstyr, men jeg har merket ved lett akselerasjon, så hører jeg en tikke lyd inne i kupeen. Jeg merker også at bilen "hakker" ved lett akselerasjon. Akkurat som om hele bilen rister og hakker, men med engang jeg trør litt hardere på, så forsvinner denne hakkingen og tikke lyden. Skjer som regel i litt høyt gir (fra 3 gir helt opp til 5 gir).

Så kommer det jeg lurer på. Er dette skadelig for bilen? Bør jeg få den sjekket ut av et verksted. Går det an å ta dette på garanti da jeg kjøpte den hos en bruktbil forhandler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-26 11:52:48 +0200

Motoren i bilen din er knapt nok den mest raffinerte diesel motoren i markedet så kan jo være at hvis du er vant til bensin bil at denne er noe røffere i lyd og gang kultur. Ellers er det ofte det såkalte masse svinghjulet som lett skaper ekstra vibrasjoner og som du sier kanskje litt hakking. Ja ville nok spurt verksted om de fant noe ang svinghjul da det kan gi problemer ved bare å fortsette å kjøre med.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar