0

hvordan får man mer lyd ut av en slik bil

spurt 2021-07-21 22:47:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! jeg liker veldig godt god og grom lyd men jeg lurer på hvor man kan finne eksosanlegg til slike biler og hva er lovlig og ha på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-22 13:56:01 +0200

Er redd Honda Accord ikke er nok info for et ordentelig fornuftig svar her. Regner med at bilutstyr forretninger kan gi deg bedre svar her i forhold til fks motor du har i bilen din. Ebay er normalt en glimrende plass å lete og Youtube er vår venn hvordan det skal monteres til nettopp din bil. Det er normalt db nivå som spiller inn ang hvor mye lyd som tillates men er det fks tuv godkjent så er det sikkert bare å finne frem vinkelsliperen og begynne å montere. Men husk at det ikke er bare å sette på nytt grenrør og så fjerne catalysator og partikkelfilter da vil bilen ikke være typegodkjent lengre og du får da noen strevsomme runder med biltilsynet for å få det godkjent.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-22 16:53:40 +0200

The Bottom Line her er at du ikke bare skal slite for å få godkjent "tukling" med eksosanlegget på en bil som er nyere enn 1989, du kan rett og slett glemme det! Biltilsynet vil forlange dokumentasjon, enten fra fabrikanten eller fra et akkreditert laboratorium, på at både støy og utslipp er i tråd med bilens typegodkjenning, subsidiært innenfor satte krav. Fabrikanten kan du glemem å spørre like godt først som sist, og om du fjerner eller tukler med en katalsystor? Da kan du svi av så mange titusenlapper du bare vil ved et uavhengig laboratorium, bilen vil aldri noensinne kunne oppfylle aktuelle krav. Sånn er det bare, og be advised, ikke sats på at du "ikke blir tatt", nettopp dette med det du kaller "gromlyd" er den reneste purke-magneten! Er det tilstrekkelig mye lyd - grensa avhenger av den enkelte øvrighetsperson - river man skiltene av uten pardon, og du får dem IKKE tilbake før bilen er brakt tilbake til opprinnelig stand.

Men ja...det finnes ting som er godkjent og ditt og datt. Om et finnes til Accord? Kanhende, det er jo en populær bil der ute i Europa. At det koster? You bet! I store trekk dreier det seg om f.ex en revidert bakre potte, og det SKAL følge med nødvendig dokumentasjon som du i neste omgang kan legge frem for å få det kgl norske Biltilysnet til å godkjenne moroa. Sånn er det bare, finnes ingen som helst bilige snarveier her! At det er en krevende oppgave? VELDIG - du kan måtte gå opptil flere runder med Biltilsynet, og likevel ende opp med å få et rungende "nei". Alt kommer an på HVA du kjøper, og hvilken dokumentasjon som følger med....stikkord: godkjenninger...f.ex tyske TUV er en god ting i så måte! Jeg ville droppa det...mye annet å bruke penga på som gir mer moro pr krone.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-24 19:48:17 +0200

updated 2021-07-27 16:08:15 +0200

Sett på sportsluftfilter, og du vil få en betydelig brumme lyd når du gir full gass. Er det en bensin med 2.0 16V så blir det veldig fin lyd, om det er lyd som er formålet. Kjørte selv med dette da jeg var 20 år, og hadde heller aldri noen problemer med bilen etter 200 000 km med sportsluftfilter...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger