0

Rygge parkering

spurt 2021-07-19 10:42:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Sensor Stene Jakobsen i Statens vegvesen. Skrev att man skall rygge in ved parkering. Desvere tror jag ikke han har elbil.

Han skriver att man skall rygge in ved parkering. Oj så dumt da det finnes om lag 500,000 elektriske biler med ladekontakten foran. Om vi rygger in är ikke kabelen lang nok. Og det blir fler och fler elektriske biler her i Norge och värden. Så nu tränger vi virkligen tips vordan skall vi pakkere, se på framtiden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-19 14:00:42 +0200

Godeste Mr Stene kan ikke ha ment dette i fullt alvor da det jo er likeggyldig hvordan man kommer inn på en parkerings plass den ene eller andre veien alt etter som. Hvilke preferanser man måtte ha er jo en helt annen ting det og kanskje godeste Mr Stene synes det var best sånn men det får nok være opp til hver enkelt av oss og høre på dette rådet.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-19 15:17:55 +0200

Kan være at den godeste Stene Jakobsen har plukket opp en av disse studiene som konstaterer at det generelt er tryggere å rygge INN på en parkingersplass og KJØRE ut....det er jo så enkelt som at da har man normalt sett øya i den retningen der eventuelle andre trafikanter kommer susende....uansett om man er på vei INN i parkeringsluka eller på vei UT.

Her i det fylket hvor jeg bor, er det som kjent svært mye oljerelatert virksomhet, og når det gjelder HMS, ja da er oljeselskapene helt i toppen av den gjeve lista over de som tenker mest på sikkerhet! Det reflekteres bla på parkeringsplassene utenfor kontorbygningene der de respektive selskapene holder til, for dere som måtte kjøre veien Stavanger-Tananger-Sola vil dere bla kunne se Haliburtons bygg på venstre hånd - der har man KRAV om å RYGGE inn på parkeringsplassen, og naturlig nok,...har man designet parkeringsplassen på et slikt vis at det er VELDIG naturlig å RYGGE inn...og et helvete å KJØRE inn! Ansatte som mot formodning skulle driste seg til å protestere og KJØRE inn....vel....det er blitt meg fotalt at det kan ende med personalsak og avskjedigelse ved gjentatte overtredelser! Nå har vel Haliburton mer eller mindre lagt ned sin virksomhet i Norge, men det er fortsatt aktører som stiller KRAV om at man skal RYGGE inn på de respektive selskapenes parkeringsplasser! Elbil som måtte ha ladekontakten foran? So what? Elbilen skal man lade annetsteds...det er ikke vanlig med lademulighet på parkeringsplasser rundtforbi ennå, min subjektive oppfatning er at det neppe vil bli det de første 30 åra, dertil er det for kostbart.

At det kommer et par-tre plasser her og der? Garantert! Men da vil man nok også tenke på denne problemstillingen og legge opp til at de som har behov for å lade, kan rygge inn...eller kjøre inn, alt ettersom hvor de måtte ha denne tilkoblingen. Verre er det ikke!

Jeg har forøvrig merket meg at flere barnehager og andre institusjoner med en viss påvirking og /elller tiknytning til oljebransjen, har gjort samme stuntet med sine parkeringsplasser. I noen tilfeller er det som hos Haliburton, parkeringsplassene er skråstilt og kjøreretningen er sånn at det er MYE enklere å RYGGE inn, mens andre har vanlige parkeringsplasser, men SKILTET PÅBUD om at man skal RYGGE inn - bla for sikkerheten til barnas skyld....det ligger jo litt i sakens natur at å RYGGE ut fra en parkeringsplass utenfor en barnehage, er litt russisk rulett!

ET ANNET STED med "Haliburton-parkering" er kjøpesenteret Downtown i Porsgrunn! Så joda, det er flere som har plukket opp dette, og noe kynisk sett: man skal ha VELDIG gode speil og kameraer for å klare å få med seg en bil som kommer susende langs rekka med parkerte biler når man rygger ut fra parkeringa! At det finnes parkeringsanlegg der det er knekkende likegyldig om man rygger eller kjører ut? Helt sikkert, men det er fortsatt tillatt å tenke sjæl! For min del har jeg tatt med ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-19 15:22:53 +0200

EN DIGRESJON: Tenk om vi skulle lagt en lignende retorikk til grunn for konvensjonelle biler! Vår alles kjære BOBLA, som det jo er solgt noen millioner av, hadde påfyllingshølet FORAN, mener å erindre at eldre utgaver til og med hadde tanken og lokket UNDER bagasjelokket der foran! Mens andre biler har påfyllingshølet på MIDTEN av bilen der bak....tyske kvalitetsbiler har det på HØYRE SIDE bak...mens japs og dess like har lagt sin elsk på VENSTRE side!

Men det er altså et IKKE-PROBLEM: vi pleier ikke å ha behov for å fylle drivstoff overalt der hvor vi måtte finne det for godt å parkere! At elbiler har behov for å "fylle" oftere? Joda, det har vi registrert, men også elbilgutta bør kunne klare seg uten å fylle hver gang de parkerer, enn si klare å parkere på den ene eller andre måten! Hadde nær sagt, med et flak av en Tesla finnes det knapt nok parkeringsplasser som er brede nok! Men det er en annen problemstilling!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-07-19 10:42:11 +0200

Sett: 38 ganger

Sist oppdatert: Jul 19

Relaterte spørsmål