0

Bruktbilguiden og tester.

spurt 2021-07-17 23:23:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Har flere ganger vært innom både bruktbilguiden og tester, men finner bare "gamle"utgaver. Hvor er det tester etc av nyere modeller X5 g05 30-40 og 50D? Ser at el biler prioriteres stort sett, men er fossile kjøretøy ute av bilde hos dere både når det gjelder tester og annonser generelt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-18 10:54:44 +0200

Nå har jo Covid ødelagt mye av moroa en stund! Dette gir et stort hull i mangt og meget, også biltester, og etterslepet blir neppe noensinne tatt igjen. Ellers er det jo sånn at mange har klippefast tro på at fremtiden blir elektrisk, dem om det...men om kloke menn som deg og meg liker eller ikke liker det...det gjør dessverre noe med motorpressen også, sånn er det bare.

Jeg bruker google for alt hva det er verdt for å lese mer om det jeg setter pris på, det gjelder jo også "test and reviews" av biler som har ordentlig motor fremfor Duracell-motor. Ellers er min største interesse gamle SSSR-biler, der har jeg opp gjennom årene lest til øyet ble stort og vått i den russiske varianten av vårt hjemlige "Motor", med din interesse skal du ikke se bort fra at du kan finne relevant stoff i tyske tidskrifter. Teknisk tysk er en fornøyelse å lese om du har et aldri så lite grunnlag i språket, anbefales på det varmeste, og f.ex Auto-Motor-Sport (eller hva nå dette bladet heter igjen) har journalister som virkelig skriver knallbra, man får en herlig blanding av tekniske vurderinger av høyeste klasse og en-av-gutta-vurderinger!

I parentes bemerket, det finnes jo også et uttall av bøker over temaet "bil" og "motorsykler", bla samlinger av artikler fra forskjellige tidskrifter, for de av oss som er interessert i det som engang var. Litt nytt er det også - sjekk ut f.ex lærebøker til ingeniørfag i Tyskland og omegn, der er man virkelig godt oppdatert, bare et år etter lanseringen av VAG sin 2.0 150 hk TDI euro 6 motor var denne tema for opptil flere kapitler i slike lærebøker i såvel Tyskland som Polen!

Den artigste artikkelen jeg noensinne har lest, var imidlertid i "Das Motorrad", en gang på 70-tallet hadde man en artikkel som må kunne beskrives som en mellomting av test og "kjøre-erfaringer" med en av datidens motorsykler, en skikkelig game-changer: Kawasaki 500, rett nok en av de senere versjonene: "Passer best for "Die Milchstrasse..." - best for melkeveien...for der går det stort sett rett frem! Angjeldende motorsykkel hadde mao flere spennende egenskaper, det fikk våre tyske venner frem på en utrolig fornøyelig måte! Tilsvarende har man i alle år, like frem til i dag, en helt herlig måte å forholde seg til "kjøre-erfaringer" med diverse biler, det gir rett og slett en enkel, lettfattlelig oppsummering av gode og litt mindre gode egenskaper ved de respektive kjøretøyene! Og for de som gjerne vil ha noe mer, ja da kommer som regel et avsnitt eller tre som forklarer i detalj hvorfor det er sånn. Med BMW som interessefelt spår jeg at du vil finne mengder av relevant stoff i såvel tysk faglitteratur som i motorpressen om du går inn for det! Tips: en tur til en større tysk by og en runde bil byens bokhandlere, enn si abonnere på f.ex Auto-Motor und sport!

At Broom-gutta nok gjerne ville testet både det ene og ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger