0

Feil på kjørelengde

spurt 2021-07-16 08:50:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvor langt holder en full batteri oppladning på Outlander PHEV? Er det gått ut pressemelding fra Mitsubishi Norge om feil på elbilene og erstatning.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-16 12:52:31 +0200

Nytt for meg dette og tror rekkevidden er 42 km på strøm give er take vinter og sommer forskjeller her. Skal du kreve erstatning fra Mitsibushi? og på hvilket grunnlag dreier det seg om her. Er det rekkevidde eller at det er en produksjons feil ved batteriet ? Pressemelding/ tilbakekalling er jo mulig det men gjelder jo bare de med denne eventuelle feilen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-17 21:00:32 +0200

Du tenker formodentlig på DENNE dommen: https://motor.no/aktuelt/mitsubishi-d...

Be advised, undersøk gjerne med både NAF og Mitsubishi Motors Norge om denne problemstillingen er relevant for din bil, men ikke ha for stor forhåpninger: det er overveiende sannsynlig at saken vil bli anket, kfr at Mitisbushi sentralt neppe stilltiende vil la en dom som dette bli stående - dertil er de økonomiske og markedsmessige konsekvensene for store.

Noe kynisk sett: avhengig av hvilken målenorm som er lagt til grunn for oppgitt rekkevidde, Mitsibushi vil kunne prosedere på at forskjellen mellom oppgitt rekkevidde og kundens praktiske, oppnådde rekkevidde skyldes alt fra forskjellig kjøremønster til måltekniske avvik. Om saken blir anket, skal bileieren slite....Motor-Forum vil kunne få solid ekspert-hjelp fra såvel Mitisbishi Motors Norge som moderfirmaet. Som sagt...ikke ha for store forhåpninger sånn med det samme...ha is i maven og avvent eventuel anke / lagmannsrettens dom her! I mellomtiden kan du altså undersøke om dette i det hele tatt berører deg - og spørre Mitsbushi fint om det er noe de kan gjøre for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-07-16 08:50:57 +0200

Sett: 42 ganger

Sist oppdatert: Jul 17