0

Lexus CT200H bra bil?

spurt 2021-07-06 23:51:19 +0100

Hei, tenker på om jeg skal kjøpe meg nyere bil.

Er veldig interessert i Lexus CT200H. En 2012 modell som kun har rulla 95k. Ikke mye for en 9 år gammel bil. Ser det ligger noen ute for salg på Finn. De jeg har til nå sett på og prøvekjørt virker veldig komfortable og veldig luksus med ryggekamera, cruise, automat + mye mer. Er en stor forandring fra en 20 år gammel bil med manuell.

Har undersøkt en del angående disse bilene. Og finner ikke noe kjente feil med disse. Vet det egt er en Prius i et annet karosseri. Så skal den jo ha Toyota sin legendariske 1.8L motor som er kjent å være driftsikker. Dere på broom har jo selv lagt ut en reportasje om disse bilene «den beste brukt bilen man kan kjøpe» sto det vel.

Da spør jeg, er de et godt valg? Vet de kun tilbys i hybrid. Noe jeg liker og ikke liker. Da jeg ønsker å ha denne så lenge som mulig. Toyota hybrid systemet skal jo være skudd sikker har jeg hørt/lest. Tror du batteriet vil vare 10/15-år til? Og det jeg ikke kan finne noe info om er. Om det skulle skje at om 8 år så ryker hybrid batteriet eller den elektriske motoren. Kan man fremdeles kjøre bilen? Om det går så skjønner jeg at bilen vil gå som en snegle. Men bedre en at bilen må skrotes om bensin motoren fungerer fint. Bensin motoren regner jeg vel med at vil rulle godt over 500k med vanlig service.

Er en ung kjøper så tenker å ta 7 år lån. Er jo tross alt en «Toyota» så forventer å ha denne i lang tid.

Hva tenker dere på Broom?

Hilsen forhåpentligvis ny Lexus eier! :D

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-07 10:36:32 +0100

Heisann! Ja, Lexus CT 200h er ikke noe dumt kjøp. Lexus-kundene er svært fornøyd med bilene sine generelt sett. De har for eksempel vunnet Autoindex brukerundersøkelsene alle de siste årene.

CT 200h er bygger som du er inne på, på Toyota Prius, men er heldigvis strammet godt opp i forhold til denne. Den generelle kvaliteten er god, men på eldre biler MÅ man uansett ta en litt nøye sjekk før kjøp. Gjerne en NAF-test, eller få en tilstandsrapport fra en forhandler om man ikke er bilkyndig selv.

De billigste bilene får du helt ned mot 100.000 kroner nå. Det uten at de har gått kjempelangt. Dette er nok en modell som passerer litt under radaren hos mange bruktbilkjøpere. Det betyr at man kan gjøre gode kjøp.

Hybridsystemet har vist seg å fungere veldig godt, så det er lite å bekymre seg over. Men en sjekk av batteriet er uansett ikke dumt. Nei – bilen stopper ikke om dette tar «kvelden». Det du bør være oppmerksom på er at det er dyre deler til Lexus, de få gangene noe må byttes. Det har også vist seg at drivstofforbruket er en god del høyere enn det som er oppgitt.

Om du får syvårs-lån på en såpass gammel bil er jeg litt usikker på, men det finner du fort ut av. Eller så synes jeg dette er kult og litt annerledes bilvalg. Det er jo en liten luksusbil vi har med å gjøre her.

Lykke til som Lexus-eier!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger