0

Toyota hilux

spurt 2021-07-03 20:29:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei har sett på en hilux 1998 vet mye om bil men så er det denne tvisten må en godkjenne motor om den kommer fra en hiace tenker da på motor nr og at dette papir messig er på strekk at det ikke blir en lei avfere med regress og slikt er lurt og holde seg innenfor normene så lenge det går. Ja den har rust og ellers slikt men tenker så lenge motoren har samme effekt vil det få noen betydning seinere.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-03 20:45:48 +0200

updated 2021-07-03 20:46:21 +0200

Neida det er ikke noen problem med motor nummer osv men du må jo ha en motor som passer ang hk, utslipp osv slik at du passerer en Eu kontroll. Setter du inn en 3 liter motor er det jo ikke de samme styringsparametere som en 2 liter motor så man må jo tenke litt her, uansett er jo girkasse og motorfester trolig forkjellige så er en kraftig endring med de problemene det potensielt kan føre til. Regress er desuten ikke noe du trenger å tenke på før du er i en større trafikk ulykke og at bilen er ulovelig da kan forsikringen kreve tilbakebataling av penger utbetalt. Skifter du motor fra en 2,0 til en 3,0 og får det påtegnet i vognkort så har ikke forsikring så mye med det men de ønsker jo også å vite hva de faktisk forsikrer men det er bare en kjapp telefon for å avklare dette med selskapet ditt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar