0

Liten tech bombe til gammel legende?

spurt 2021-07-02 14:07:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Vurderer sterkt å bytte fra Mercedes A180 - W177 2019, til Range rover sport 2005-2008, ber jeg om brutalt dyrt vedlikehold hvis jeg finner en med full servicehistorikk, sjekker at luftfjæring etc er i ordren, og kjøper fra en forhandler fremfor privatperson?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-03 11:02:04 +0100

He he ja har man ikke lett for å besvime og ellers en velfyllt strategi konto så kan det gå bra det. En RR Sport kjøper man fordi man er genuint opptatt av disse og ikke for driftsikkerheten. Hvem du kjøper av betyr ikke så mye du skal bare sjekke historikken her og hva som er gjort og egentlig burde vært gjort med bilen. En forhandler kan kanskje gi deg noe garantier ang det tekniske så du får vurdere selv her. Rust er det jeg ville vært mest redd for da de skjelden ble rustbehandlet av eierene sine og således er alt en kamp med å få demontert. Ellers har alle stort sett de samme problemene med luft fjæring og foringer i understellet samt med parkerigs brems modulen og diverse andre komponenter i understellet og da mener jeg alt fra bære kuler, mansjetter, stag osv. Jeg har en RR Sport 2007 som ble gitt opp av et bilskade firma men med en del jobb og påkost ble den en grei bil men det var masse utfordringer på veien her. Jeg var heldig med at den var understellsbehandlet fra den var ny og det var faktisk det kriteriet jeg valgte bilen på så hele rammen er i god stand. Obs er det en bil med ny understells behandlig skal du være på vakt da det trolig er for å skjule rustproblemer. Selveste Røkke bør være omkelen din hvis du har planer om å få gjort alt på verksted men rådet er skaff deg kunnskap på Youtube og verktøy og deler på Ebay så har du en fair sjanse her. Uansett når ikke en RR Sport 2007 en A180 2019 model engang til knærne hva gjelder driftsikkerhet men i må ha faktor vinner den lett da disse bilene gir raust av seg selv til sine eiere på en rekke andre faktorer.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger