0

Ansvar for skade ved prøvekjøring

spurt 2021-06-28 16:38:58 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Kjøpte en 2010 mod x5 i okt 2020 , bilen hadde fint servicehefte og mye dokumentasjon på utbedret og skiftede deler , ja den hadde vært kolisjonsskadet skjerm og dør h side , Bilen gikk firn uten ulyder eller tegn på noe galt ( har hatt 2 av samme slag tidligere ) Påsken var over og h senonpære sviktet , var på Billia furubakken for å skifte men så måtte styringsenhet skiftes og den måtte programeres inn i bilens hovedelektronikk , så viser det seg at kortet hadde vannskader og lot seg ikke progrmmere ! Fikk en pris på utbedring og varslet forhandler på at jeg kom til å benytte meg av reklamasjonen dom forbrukerkjøp ! Denne saken er ikke ferdig heller ikke bilen er ferdig for nå begynner det , Billia sendte meg melding om at bilen var ferdig reparet og den kunne hentes , 15 minutter sener ringte mekanikker meg og sa at han hadde vært ute og prøvekjørt ilen og så kom et smell og 4x4 lampe begynte å lyse , retunerte til verksted og kryss i mellomaksel hadde røket og slått hull i gearkasse ! De sier de har søkt om erstatning hos BMW men dette er avslått pga bilen alder og km stand 179000 . Billia kunne sveise kassa men jeg må betale for dette , jeg får da igjen en bil med redusert verdi . hvordan skal jeg forholde meg til dette . Ja . det kunne selvfølgelig skjedd meg ogsp men jeg skjønner ikke at et kryss blir skått tvers av uten forvarsel . Hva sakl jeg godta og hva er bilia ansvarlig for . nå har bilen stått på verksted siden 6 juni

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-28 17:49:51 +0200

Først du må ikke sveise girkasse, den lappes med kjemisk metall, Det din bil lider av hvis den har vært kollisjons skadet er skadet ledningsnett og div sensorer og at bokser ikke kommuniserer via can bus. Det er omfattende og dyre reprasjoner som kreves hvis du skal feilsøke eller bytte ledningsnett. Mekaniske feil kan forekomme men jan lett ledes tilbake til el problemer, Bmw X5 girer normalt som i smør.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger