0

Bruk av "Scratch removal cloth"

spurt 2021-06-23 16:53:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Takk for mange gode og lærerike kommentarer fra deg! Jeg kjøpte en såkalt schratch removal cloth som etter sigende skulle fjerne riper o.l. på bilen. Dette funka overhodet ikke. En beskjeden stripe i lakken lot seg ikke fjerne. I stedet etterlot middelet en skjoldet flekk i lakken. Denne flekken lar seg dersverrre ikke polere bort. Så nå har jeg både stripe og flekk! Har du noe erfaring med slike vidundermidler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-23 21:39:48 +0200

Den beste - og sannsynligvis eneste farbare veien for å polere vekk striper på - er å la noen som har utstyr og kunnskap gjøre jobben - f.ex et lakkeringsverksted. Det man gjør, er å polere med maskiner som har såpass med krefter og rotasjonshastighet at klarlakken smelter bittelitt, vips, så er stripa borte-vekk! Det gir seg selv at man skal vite hva man gjør her, og ha rett utstyr, rette poleringsmidler. Trenger ikke koste stort å få jobben gjort heller....og nei....her er IKKE selvgjort velgjort! Ellers kan man nok kamuflere striper med forskjellige vidundermidler, og grunne striper lar seg polere om ikke helt vekk, så blir de ialleall mindre synlige. Biltemas Scratch Remover fungerer omtrent som tannkrem, helt grei og nogenlunde trygg å bruke. Voks med farge er også grei å bruke, da legger det seg voks med fargestoff i stripene...det hjelper litt...en stund.

Og ja, man kan bruke en kombinasjon av rubbing og voks, man kan bruke polermaskin, men da kommer vi over mot det jeg nevner innledsningsvis: en vesentlig mer krevende operasjon der veldig mye kan gå galt - rubbing er et hakk hissigere som slipemiddel sett enn tannkrem - og greit nok - en "vanlig" polermaskin kan man bruke med forsiktighet. Men de større, proffesjonoelle maskinene er dels dyre, dels krevende å bruke. I ditt sted - der skaden allerede har blitt verre - ville jeg kontaktet et velrenommert lakkeringsverksted og spurt fint - eventuelt ditto bilpleie-aktør. En tredje mulighet er firmaer som sysler med mikroreparasjoner - micropaint - mikrolakk - samme barn med mange navn. I lengden er alle disse alternativene vesentlig bedre enn å bruke penger på vidundermidler som så alikevel ikke holder hva de lover, og prøve å gjøre jobben selv. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-26 09:12:49 +0200

Jeg ville dratt innom et bilpleie verksted, bedt de om vurdere skaden og få pris på en korrigering av lakken. De sliper da ned litt av klarlakken hvor skaden er med maskin og compound, og kanskje ripen også kan fjernes eller i det minste reduseres kraftig. Mvh Trond

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger