0

Programerbar webasto på A4?

spurt 2021-06-19 14:11:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg lurer på om de fleste Audi A4 har webasto med fjernkontroll og som kan programeres? Slik som VW har... Klarer ikke å se noen knapper på bildene i finn-annomsene... Tenker på årsmodeller 2017-2029... Venter i spenning på svar... Mvh. Espen fra Skien

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-19 17:20:33 +0200

Uten at jeg har sett Audi sin måte å gjøre dette på....kjenner vi VAG rett, bruker man samme hyllevare i Audi som i VW....eller omvendt. Da tenker jeg på at man setter inn samme "hardware", med samme grensesnitt og muligheter mot bilen forøvrig. Men hvor mange A4 som har webasto, ja det er a complete different matter! Det er jo en "option" som koster penger, må vite! Ja, det har vært kampanjer innimellom, der man selger bilene med "vinterpakke", men den eneste måten å finne ut av dette på biler du måtte finne interessante å kjøpe, er å spørre eieren om det ikke på annet vis fremgår av annonsen. Ellers er du litt tidlig ute: vi andre har ikke sett 2022-modellene av A4 ennå, når du tenker i retning av en 2029, er du forut for din tid - med solid margin :-)

Det er forøvrig først og fremst biler med en dieselmotor under panseret som har webasto, de som handler benzinere vil ofte tenke at de ikke trenger denne tilleggsvarmeren. En benziner er som kjent ikke riktlig like effektiv som en TDI, ergo har man mer spillvarme, motoren blir raskere varm. Og som ihuga diesel-fan vil jeg jo si at TDI er et vesentlig bedre valg enn en benziner om du er opptatt av komfort, drivstofføkonomi, vet å sette pris på rikelig med anvendbar kraft fra lave og midlerte turtall og ikke minst, har et kjøremønster med en ikke ubetydelig grad av langkjøring. Det siste er en fordel: en dieselmotor fungerer helt greit i byen, for all del, men det er det derre med DPF: om du har mye småkjøring i et område med lave temparaturer i vinterhalvåret, ja da kan du risikere at du får en liten gul lampe som sier at du bør ta en tur på landeveien med litt mer turtall enn normalt for å få ut litt av sota i DPF. Verre er det ikke. Om vi ser bort fra dette: A4 er på mange vis den mest harmoniske Audien, ikke for liten, ikke for stor, perfekt Norgesbil spør du meg! L ykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-19 22:15:56 +0200

Nei du ser nok uansett ikke noen knapper på dashbordet på en 2017 model da alt vil foregå i software via skjermen i bilen og ja den er isåfall programerbar. Om bilen du ønsker har Webasto må du faktisk spørre eier om eller fysisk se etter det du ønsker mest. At det eventuellt står i en annonse er ikke nok da det der er forbehold om feil så pass på her. Til og med eier kan tro de har det men så er det kanskje ikke slik likevel Nyere Webasto kan lett bygges om slik at du kan ringe bilen varm eller ønsker du det og har lyst til å betale for det så kan de også styres via app men for all del sjekk opp dette med Audi eller sjekk på nett hvilke muligheter som finnes til modellen du kjøper.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger