0

Hva slags bil skal jeg kjøpe?

spurt 2021-06-16 21:04:20 +0200

Hei Benny, jeg er en gutt på 21 år og må skaffe meg en ny bil. Jeg har spart alle pengene mine og kjørt en polo fra 1992 i over 2 år. Nå ville jeg gjerne kjøpe meg en bil som var spesiell for jeg er veldig bil interessert, men nå har jeg fått meg en jobb som jeg må pendle rundt 50 min til og fra jobb. Det har gått over 1 år i å prøve å finne en god løsning på hva jeg burde gjøre.

Kunne du hjulpet meg å velge en bil å pendle med som er driftsikker, bruker holdbart med drivstoff og som ser bra ut uten å måtte slå meg økonomisk konkurs.

Har du noen gode tips på hva jeg burde gjøre og hva jeg kanskje burde se etter? Dette har blitt en ekstrem sperre for meg, og egentlig blitt et problem. Er det for eksempel dumt å legge inn mye penger i en pendle bil?

Takk på forhånd, mvh Jens.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-16 21:49:26 +0200

Ford Mondeo fra 2011 med 140 hk diesel. Du får en grei bil her med akseptabel kjøre lengde for 50000 kr. Ser bra ut , er lite feil med og bruker sparsomt med diesel til tross for sine 140 hk og desuten er delepriser helt kurante. Du må se etter at bilen er istand og gjerne nylig Eu kontrollert, dekkene sommer og vinter bør være ok ellers er det lett endel 1000 lapper som flyr. Svinghjul kan være svakhet men som oftest kan man sjekke dette ved å ha bilen i fri og trykke inn clutchen, det skal ikke være lydforandringer eller vibrasjoner i pedalen er det det så er det en reprasjon på 15-20000 kr. Motoren er skuddsikker og går veldig langt men sjekk bremser og for klunkelyder i understellet og se til at handbrekk fungerer da de bakre calipere kan sette seg fast. Sjekk vibrasjon ved oppbremsing og er det det så er skiver slitene og må buttes. Ellers som vanlig se at servicer er fulgt og har bilen nylig blitt påkostet litt er det jo en fordel.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger