0

Skifte bærearm

spurt 2021-06-16 20:31:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg skulle skifte pakningen innerst på bærearm høyre foran. Imellom pakningen og bolten ligger to metallforinger (ser ut som om forrige eier har forsøkt å fylle ut en for stor pakning). Skruene sitter som støpt og jeg har smurt og slått i snart 4dager, så nå begynner tålmodigheten å bli litt slitt. Som et innfall lurte jeg på å fylle på med flytende metall imellom bolten og metallforinger også la dette på herde. Høres dette helt galt eller farlig ut? Skal bare ha bilen et år til....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-16 21:28:17 +0200

Yepp høres farlig ut, det går desuten ikke å følge tankegangen din med det du forklarer.. En bærearm holder kontroll på hjulet og består normalt av en foring fremme og en foring bak og som oftest går ut til hjulnavet via en bærekule. Hvis det er en slik foring det er snakk om så er det store krefter som påvirker disse og lim og kjemisk metall er helt nytteløst her. Får du ikke ut boltene så kjøp en bajonett sag og skjær de av og erstatt bærebruen med en ny da det uansett ville blitt mye arbeid med å presse ut de gamle og montere nye.. Bærebruer bør byttes på begge sider samtidig slik at hjulførimgene blir som de orginale fra fabrikken men er ikke helt nødvendig og du får ikke nedslag på Eu om du bytter bare en stk. På nettet er det masse billige bildeler så du trenger ikke kjøpe de hos Opel.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-17 11:42:17 +0200

Farlig er bare fornavnet, greit nok å være kreativ og ha Reodor Felgen og Petter Smart som store forbilder, men "reparasjoner" av den sorten som nevnes fordi man "skal bare" ha bilen så og så lenge....det er høl i hue og en ventende katastrofe! Når vi snakker høyre bærearme havner man vel kanhende "bare" i grøfta sjæl når ting går til Jesus, men er det en fjellvegg der når man skjærer ut, ja da spiller man elektrisk harpe på en sky før man vet ordet av det!

Som Kamerat Wizard er inne på, det er plenty billige deler å få tak i, og i disse tider der YouTube har oppskrifter på det meste, kan man til og med klare å gjøre det sjæl om man er for gjerrig eller for blakk til å få det gjort av noen som kan det. I lengda er dette mye billigere og veldig mye smartere og tryggere enn å bruke det være seg flytende metall, stålplast eller Araldit for å "reparere" forstillinga! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger