0

Driftsikker bruktbil?

spurt 2021-06-14 21:14:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg skal kjøpe en mest mulig driftsikker familiebil med lav km, da tanken er og beholde denne bilen lenge med minst mulig kostnader. Pris jeg tenker er rundt 150000 kr. I følge mine søk ser det ut til å være årsmodeller fra 2014. Har sett på ulike mindre stasjonsvogner slik som ford fokus, skoda octavia, toyota auris og opel astra. Hva med Kia? Har du noen du ville anbefale fremfor andre modeller eller har du andre tips som oppfyller de overstående kravene.

MVH Turid Huss

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-15 11:33:14 +0200

Focus er en bra bil med forhldsvis lite feil og mangler men det er et men her og det er Focuser med 1,0 ecoboost motor det er knapt en eneste av de som har overlevd uten å bytte motoren.. motoren mister kjøling og i løpet av 2 minutter er bilen bortigmot redusert til skrot. Har vært svært lite blest om dette i Norge og jeg sier ikke at bil redaksjonene og deres journalister er kjøpt og betalt men det har vært merkværdig stille rundt dette mens i utlandet har det vært svær blest og bileier opprør. Å velge å ikke skrive om denne motoren er også en form for å samtykke til at det er greit at det ikke er så stor publisitet rundt en av våre beste reklame betalere, mulig det ikke er slik men dog. Altså Focus med 1,0 ecoboost STAY AWAY.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar