0

Er jeg nødt til å betale hele regningen?

spurt 2021-06-14 13:06:50 +0100

anonym bruker

Anonym

hei benny!

i februar har vi kjøpt en 2020 modell skoda oktavia scout. den manglet bare en ting som vi synes er veldig viktig. en full understellsbehandling med tectyl.

bil - tec as her i egersund utfører slike understellsbehandlinger for flere bilforhandlere men også privatpersoner. vi avtalte tid og en pris på 7500,- NOK. alt gikk tilsynelatende på skinner og etter 2 dager var bilen klar til henting.

når jeg noen dager seinere åpnet vinduene framme og lukket de igjen så jeg en del striper av en seig væske på rutene. da jeg ringte til bil - tec for å høre hva dette kunne være sa de at det er mulig at de har sprøytet litt for mye inn i dørene. jeg måtte bare kommer innom med bilen. så skulle de fikse det. kort tid etter at jeg hadde fått bilen igjen viste det seg at det var fremdeles striper på rutene både inn- og utvendig. denne gangen spurte de om de kunne få en sjanse til for å vaske dørene. det sulle jeg aldri ha svart ja på. fordi de klarte ikke å vaske det skikkelig denne gangen heller. nå skulle de ta vekk panelet i alle dører med hjelp av en mekaniker fra møller bil.

da jeg leverte bilen for tredje gang sa jeg at jeg synes et avslag på 1000 kroner var på sin plass for at vi måtte klare oss uten bil i til sammen 3,5 dager pga slurvete utført arbeid. da fikk jeg som svar at det ikke var mulig fordi de allerede har tapt mye penger på bilen.

jeg var så sjokkert over svaret at jeg ikke visste hva jeg skulle si.

kan de bare gjør sånn? ja, de kan sikkert det. men dette har ingenting med service å gjøre. der sitter det bare en ekstrem pengekåt fyr som driter i fornøyde kunder.

men hvis jeg hadde gått hele veien med advokat og sånn. tror du at jeg hadde en sjanse å få noe "erstatning" ? jeg vet at det ville nok ikke være vert det. men jeg synes heller ikke at vi må godtar alt som slike aktører driver med. de bryr seg vel kun om avtalene sine med forhandlerne.

takk for at du tok deg tid! håper jeg kan få et svar.

hilsen gunnar blum

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-14 13:58:07 +0100

Trampeklapp for en klok mann som et å ta vare på bilen sin! Litt verre er det at du nok kan ha valgt en aktør som ikke er helt oppegående. Og ja, prinsipalt sett burde du hatt en delvis refusjon for de ulempler du er påført her, problemet her er at det er relativt små beløp det er snakk om. Den delen som er dokumentert, beløper seg til 7500 spenn, ulemper osv...er litt verre å få dekning for, men uavhengig av hva man kan dokumentere og bevise her, vi snakker om totalt sett en titusenlapp. HER finner du en grei oppskrift for fremgangsmåten, jeg er av den oppfatning at understellsbehandling henhører til denne kategorien: https://www.forbrukerradet.no/forside...

Ja, du kan klage og så videre, og er du f.ex LO-organsiert er det enkelte forbund som har en advokatforsikring. Kanhende du også er NAF-medlem, da får du iallefall et fritt rettsråd - mener vi snakker om halvannen time inkludert i medlemskapet, og NAF har samarbeidspartnere over det ganske land. Om man har slike i Egersund, er jeg usikker på, men i Stavanger har du bla Kjetil Mjaaland - en svært dyktig mann med relevant spisskompetanse. Et fritt rettsråd på typisk en halvtime er hva du kan få om du IKKE er NAF-medlem....koster iallefall ingenting å spørre. Men igjen, prøv alle "gratis" løsninger før du engasjerer advokat her...den enkle måten å si det på er at timeprisen for en advokat er den samme som ved merkeverkstedet. Ja, et råd, og hjelp til å formulere et brev - jolly fine. Men f.ex en runde med advokat i forliksrådet koster fort 30.000+.

Ellers er det en ting som kan være litt dumt: det du beskriver, kan tyde på at man har sausa på litt for mye godstoff. Ja, det vil alltid dryppe litt her og der, men det skal ikke være voldsomme mengder. Det bør du sjekke - og du bør sjekke at man virkelig har tatt seg bryet med å demontere deksler under bilen og gjøre en god jobb her. Om du føler deg usikker, koster det lite å ta en tur til en knakende kjekk kar som driver antirustverksted på Ualand. Regner med at du kjenner firmaet, HER er nettsiden: https://www.handeland-antirust.no/

Jeg bor ikke så langt unna deg, så jeg har brukt Handeland antirust flere ganger opp gjennom åra, og alltid kjørt derfra med et kjempestort smil fra øre til øre: godt arbe', god kundebehandling. Du føler deg nesten som hjemme, og prisnivået er helt greit. Ta en telefon først for å få bekreftet at far sjæl er på jobb når du har tid til å kjøre innom, og spør om han kan ta en titt. Han kjenner også helt sikkert til konkurrentene, og vet litt om hvor godt de gjør jobben. Om de gjør en god jobb, ja så sier han det. Og er han mer betenkt, ja da er det grunn til å la Handeland ta jobben neste gang. Verre er det ikke - og ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-14 18:04:35 +0100

Avslag for tort og svie er nok litt gammeldags men å kreve at de rydder opp etter seg hvis de gjør en slett jobb er på sin plass og det bør de absolutt gjøre.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger