0

Hvorfor er cadillac så lite populært i europa?

spurt 2010-03-01 12:30:41 +0200

Hvorfor er Cadillac så lite populært i Europa?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-01 13:16:55 +0200

Heisann. Nei si det du. Det er vel nettopp det som også bidrar til å gjøre de såpass ekskulusive som de er også.

Når det gjelder nye biler så kommer Cadillac litt skjevt ut i forhold til Norske avgifter. Store motorer med høyt CO2-utslipp og høy vekt gjør at prisene blir høye i forhold til endel Tyske konkurrenter, desverre.

BLS solgte jo brukbart i 2006 (ca 50 biler) men også denne ble litt dyr etterhvert, men det er en ganske kul bruktbil. Selv om det for mange blir litt feil med fire sylindere og dieselmotor...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-03-07 12:50:36 +0200

Helt enig med at BLS ikke helt gir en Cadillac feeling. like mye som en Ford Ranger Edge (laget på en Mazdafabrikk i Malaysia) ikke er helt som en Ford Ranger skrudd sammen i USA. Og Chevrolet Nubira ikke er chevrolet... Cadillac pionerte jo når det gjaldt fremhjulsdrift med konfort, og alt-mulig i elektonink som de europeiske bilprodusentene først reklamerte med 30år senere... Jeg tror rett og slett at Cadillac i folks underbevissthet er virklighetsfjerne, man får ikke noe forhold til de. det blir liksom for svært, for sært og man har hørt at de er bensinsluk, så da kjøper heller de nyrike en Mercedes-Benz, lik den som står to hus nedenfor. Mulig dette henger litt sammen med janteloven også. Men Cadillac er jo noe av det fremste innen kjøreglede.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar