0

Er Ford en bra førstegangsbil?

spurt 2021-06-11 08:05:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg er på utkikk etter en førstegangsbil, og har sett på ulike typer Ford (Mondeo, Fiesta etc), og jeg lurer på dine tanker om disse bilene som eventuelle førstegangsbiler? Hva er positive sider? Og evt negative sider?

Mvh usikker og skeptisk førstegangskjøper

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-11 10:34:45 +0100

Heisann! Spennende med første bil da. Det er gjerne noe helt eget med den bilen – det er ofte nettopp den man husker og mimrer om når man blir litt eldre.

Ford vil jeg absolutt si er en kurant og grei bil til en førstegangskjøper.

Det aller viktigste her er at du gjør en god og grundig jobb i forkant av kjøpet. Definer behov og ønsker. Du spriker jo litt her – mellom Fiesta og Mondeo.

Generelt så får du en nyere bil, trolig med levere km. Stand også om du går for «lillebror» Fiesta framfor den store Mondeo. Kanskje er en Focus en gyllen middelvei ..?

Dette må du finne litt ut av først. Generelt er Ford helt OK biler, men som alltid med bruktbil, må man gjøre en grundig sjekk før kjøp.

Se etter rust (om du ser på eldre biler). Service historikk, når skal den ha / hadde EU-kontroll, og en generell teknisk gjennomgang er alltid på sin plass. Alt fra om alle elektriske funksjoner virker – til sjekk av sommer- og vinterdekk, til kontroll av clutch og bremser.

Legger du litt jobb og innsats i dette så er jeg sikker på at du blir fornøyd med Ford! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger