0

Kommentar til Subaru og reservehjul

spurt 2021-06-10 08:17:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Sjekket pris på reservehjul til 2012 Focus. Inkludert ombygging (her ligger mye av prisen) av hjulbrønn skulle Ford ha 8.000 for alt sammen. Fikk samtidig vite at om en bestiller ny Ford med reservehjul isteden for rep. sett, tar Ford 1.000 kroner for dette. Fant et stephjul på nett og bygde om hjulbrønnen selv. Litt saging i isopor. Kostnad: 300 kroner. Har også en Mondeo Titanium S uten reservehjul. Her er hjulbrønnen brukt til subwoofer lydanlegg. Hvor er vektbesparelsen? Værre å få revehjulsløsning her.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-10 17:22:24 +0200

Trampelapp for kreativ løsning! Ellers burde reservehujl etter itt hode vært påbudt, ja, det er sjelden man trenger det, men når man trenger det - er det helt klart VELDIG godt å ha! Min subjektive oppfatning er at det å ha reservehjul er den beste forsikring mot punktering!

Hiv ut subwooferen på Mondeoen din og få deg et reservehjul der også, ikke like god bass i reservehjulet, men på den annen side sett, basshøytaleren duger ikke til noe om du punkterer langt ute i skauen eller noe annet festlig heller! Og ja, igjen - skikkelig kreativ løsning, terningkast 6!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar