0

Dodge Challenger

spurt 2021-06-09 19:36:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Hva tenker du når jeg sier Dodge Challenger V8 R/T HEMI, manuell, 2009 modell? Er det et dristig kjøp? Hva er eventuelt kjente feil med de? Hva burde man styre unna?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-10 17:48:15 +0200

Alt som er amerikansk er et dristig kjøp allerede i utgangspunktet, når vi snakker om en bil som dette, gjerne med en drøss eiere, er det på grensen til dumdristtig. Et betydelig potiensiale for skjulte feil og mangler, og er det noe som går i støkker, ja da hopper lommepungen av skrekk! Å tro at man kan "sjekke" bilen selv med en liste over kjente feil i hånden, er ikke spesielt smart her, ja, du kan foreta en grov vurdering, men her er virkelig en full - full - full NAF-test på sin plass, og den skal du sørge for å få gjennomført FØR du undertegner kjøpekontrakten!!!! Da kan du snu i tide, eventuelt få rettet opp skulte feil og manger FØR du kjøper bilen....mye enklere enn å krangle i ettertid. Og nei, en "tilstandsapport" er sjelden tilstrekkelig, ei heller "EU-kontroll". NAF sin test koster litt penger, men jeg hadde nær sagt...medlemskap uten veihjelp gir deg en rabatt som dekker det det koster å være medlem første året, ingenting å lure på! NAF-test er også basert på en ganske så grundig prosedyre, og nei, heller ikke her får man avslørt alle tenkelige feil i fremtiden, men det er det beste alternativet til krystallkule og orakelet i Defli pr dags dato.

Elleers er dette en bil som i aller høyeste grad gir mening til setningen "det koster å være kar". Alt fra dekk til hver eneste filleting som popper opp på budsjettet til denne bilen har sin pris! Og nei, det er faktisk IKKE sånn at du får deler på hjørnet her, du må være over gjennomsnittet entuasiast og gjerne en langt over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker for å kunne eie og bruke en sånn bil på en nogenlunde vanlig lønn. Har du dette klart for deg, og er vilig til å leve med risikoen for at ALT - med trykk på ALT - kan gå galt med en bikl av denne sorten med 12 år på veien - gjerne også kan tåle at bilen plutselig ikke har noen verdi i det hele tatt fordi noe kritisk og dyrt går i stykker - ja da er det en feiende flott bil! Men be advised, det er en av de bilene som er bedre å se og nyte når ANDRE eier den, enn å eie selv! Noe kynisk sett: den har ingen spesielle egenskaper som gjør den "bedre" enn f.ex en BMW 335i - tvert om. Men BWM'en er altså vesentlig greiere å eie! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar