0

Skifte cruise Audi A3

spurt 2021-06-09 14:59:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny! Har siden januar hatt en feilmelding som sier "Cruise unavailable" i min Audi a3 2016 modell. Fikk endelig kommet meg på Audi sitt verksted for å få sett på feilmeldingen. Der fikk jeg beskjed om at det er en teknisk feil på radaren og de må "Skifte radar og defekt styreenhet", dette vil da komme på 29 994kr. Dette er vell ikke noe som jeg skal forvente på en 2016 modell Audi? Fikk beksjed om at dette ville ha gått på garanti, men siden garantien gikk ut i november 2020 så var dette noe jeg måtte dekke selv. Så spørsmålet mitt til deg er: Er dette noe vi kunder bare rett og slett må forvente kan skje på relativt nye bilder? Og har du ellers noen tips til hvordan jeg eventuelt kan få den prisen ned på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-10 17:54:29 +0100

Tja, jeg ville sjekket prisen på delene i Tyskland, gjerne hos en av de store nettbutikkene, eventuelt tatt en telefon til Flensburg og testa tysk-kunnskapene, ikke alltid tyskere vil snakke nynorsk, og tatt det derfra. Det ville ikke være første gang at prisforskjellen mellom her-hjemme og "der" er astronomisk, det som er litt dumt er at enten må du finne et auvhengig verksted som kan gjøre jobben for deg når du bestiller hjem delene selv, eller du kan ta deg en lille ferietur til Flensburg, ikke helt enkelt nå for tiden, men det nærmer seg vel en slutt på pandemien - krøss fingene!

Et alternativ til: ta en telefon til Simco A/S i Sarpsborg. Tipset om dette firmaet kommer fra vår gode venn Benny, og du skal ikke se bort fra at man iallefall kan gi deg et godt råd. HER finner du artikkelen der Benny anbefaler dette firmaet: https://www.tv2.no/a/14006296/

Og ditt problem - slik du beskriver det - er jo nettopp en feil av den sorten disse gutta jobber med! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger