0

Har nettopp kjøpt bil med noen små feil

spurt 2021-06-07 16:02:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Har kjøpt en E-klasse hos firma der hvor det var melding om bremsefeil i dashbord når jeg overtok bilen, dette var en feil som jeg ikke var informert om eller som var i annonsen.

Sommerdekk var med der "2 var litt slitt" i følge annonsen, det visste seg at etter en uke på veien så var det dannet seg store sprekker i gummien og kordene vises, verksted markerte dekkene som trafikkfarlige

Selger gikk med på å fikse bremse feil når jeg varslet i fra om den, men vil bare gi deler av summen for å fikse dette nå.

Er det noe jeg kan gjøre når selger ikke vil gå med på å reparere feil på bilen, som ikke var informert om eller som var i dårligere stand enn det jeg hadde å forvente

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 19:36:57 +0200

Vel vi har jo det med undersøkelses plik også så var det varsel lampe om noe med bremser når du kjøpte så blir det jo litt at dette må sjekkes før vi slår handslag her. Dekk er en slitevare som alltid er i ett eller annet stadie så har ikke forrige eier eller firma fortalt at det var nye dekk så er det nok igjen det med å sjekke før, før kjøp. Er du heldig så får du kanskje noe igjen men hvor mye beror nok hva man forvente her. Mye står nok på pris, kjørelengde og alder og forventet tilstand etter dette men er forhandler litt seriøs så vil han nok prøve å rydde opp i noe av dette.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger