0

Motorlampe og baklykt

spurt 2021-06-07 09:45:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg har to spørsmål til deg.

Jeg opplever i blant da jeg setter bilen i sport ved forbikjøringer, at det kommer opp feilmelding på motoren. Dette skjer ikke ofte men i blant. det virker som bilen mister en del krefter da dette skjer og akselerer veldig sakte. Men hvis jeg stopper og slår av bilen så nullstiller systemet seg. Jeg har noen papirer fra forrige eier om at de ikke klarte å finne feilen. vet du evt hva dette kan skyldes? DS5 2012 mod, 2.0 L Hybrid 163 HK (200HK)

Mitt andre spørsmål er ganske enkel. Kan jeg spørre et verksted om de kan bestille en baklykt til meg? Er litt skeptisk til div sider på nettet og de som er kjente, som Skruvat osv har ikke venstre baklykt men kun høyre, noe som er rart.

på forhånd takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 10:20:53 +0200

For å ta det siste først. Klart du kan – dette skal være null problem. Baklykt skaffer de deg med glede.

Når det gjelder motorlampa som kommer på er det litt verre. Men normalt så skal slike feil «lagres» i bilen, slik at de går an å lese av med et diagnoseapparat.

Jeg ville nok begynt der. Les av feilkoder og start nøstingen i problemet derfra. Det skal definitivt ikke være slik og det kan jo være trafikkfarlig, i ytterste konsekvens.

Ofte så er det smart å få et større merkeverksted til å se på slike feil. Ofte finnes det mye erfaring og kompetanse der. Når det er sagt så kan det være vanskelig og tidkrevende å finne ut av slike periodiske feil.

For meg blir det bare gjetting om jeg skal forsøke meg på noen fjerndiagnose her. Det er du ikke tjent med. Det er mye bedre til å få et verksted til å se på dette for deg. Ønsker deg lykke til videre med fin og litt annerledes bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-06-07 09:45:11 +0200

Sett: 26 ganger

Sist oppdatert: Jun 07